Слово Патріарха Іллі на неділю Розслабленого

«В Єрусалимі при Овечих воротах є купелеве місце, по-єврейському воно зветься Витесда, що має п’ять критих переходів. Лежала в них сила недужих, сліпих, кривих, усохлих, які чекали, коли то зрушиться вода: ангел бо Господній сходив час від часу в купелеве місце та й заколочував воду, і хто перший поринав по тому, як вода заколочувалася, то одужував, хоч яка б була його хвороба» (Ів. 5, 2-4). Там був і один чоловік, хворий 38 років. Це дуже довгий період. Уявіть, що ви б були хворі 38 років. Це не пів року чи рік, але 38 років! І він чекав… Надіявся, що буде оздоровлений. Але цього ніколи не відбувалося. Чому? У нього не було нікого, хто б допоміг йому. Ісус запитав його: «Хочеш бути здоровий?» Хворий не сказав прямо «так», але сказав це іншим способом. Відповів Ісусу: «Не маю нікого, пане, хто б мене спустив у купіль, коли зрушиться вода, бо тільки я прийду, а вже інший переді мною поринає» (Ів. 5,7). Іншими словами сказав: «Не маю можливості. Інші оздоровлюються, але я – ні». Ісус не пояснює, ким Він є, промовляє до нього дуже коротко, тільки одне речення: «Встань, візьми своє ложе і ходи!» (Ів. 5,8). І що сталося? «Відразу ж одужав той чоловік, взяв ложе своє і почав ходити» (Ів. 5,9).

Сатанізація чеського народу починається з дитсадків

24.04.2017

Міністерство освіти, молоді та спорту Чеської Республіки

Міністр Катерина Валахова

Шановна пані міністр!

Документ Міністерства освіти, молоді та спорту (МОМС) під назвою Загальна освітня програма для дошкільної освіти включає пункт Освітня пропозиція. У ньому сказано, що вчитель пропонує дитині. Цитуємо: «…підготовки та реалізація спільних розваг та урочистостей в рамках звичаїв і традицій, …прийняти традиції святкування»

Все звучить позитивно, і мабуть ніхто б не передбачив, як ця «освітня» програма реалізується на практиці і чого стосується. Аж коли в кінці квітня ви пройдете біля дитсадка, то будете шоковані! Замість виховательки тут є чародійка, а навколо неї діти в капелюхах і плащах чорнокнижників. Але ще більше ви будете шоковані, коли виявите, що це не рідкісна екстравагантність. Методичний портал: натхнення та досвіди вчителів, яким управляє з 2012 року Національний інститут освіти у співпраці з МОМС, подає обширну і докладну інструкцію, як з малими дітьми святкувати день чародійок! Є варіант – навіть цілий тиждень. Методичний портал також співфінансується Європейським соціальним фондом та держбюджетом Чехії.

ВІДКИНЬТЕ ПУТА Ротшильдів і Рокфеллерів!

02.04.2017
Президенту США Дональду Трампу
Уряду США
Президенту Китаю Сі Цзіньпіну
Уряду Китаю

Нехай будуть націоналізовані банки і майно масових убивць людства. Ніхто не зв’язаний з ними жодними боргами.

Візантійський Патріархат закликає всі країни світу, щоб виступили проти злочинної експлуатації, якою їх собі поневолюють світові еліти, що поклоняються сатані. Ці архітектори Нового Світового Порядку приховано диктують і змінюють закони у всіх країнах і вводять диктатуру, що веде до самознищення цих держав.

Ротшильди і Рокфеллери брудними грошима підпорядковують собі весь світ. Не секрет, якими махінаціями і обманами вони їх дістали. Вони мають на совісті і вбивства американських президентів, які виступили проти них – Лінкольна, Гарфілда, Кеннеді. Сьогодні вони здійснюють найважчі злочини проти людства і готують геноцид планети. Римський клуб під їх керівництвом запланував винищення людства до одного т.зв. золотого мільярда (зараз говорять вже тільки про півмільярда). Для цієї злочинної мети використовують всі можливі засоби.

Патріарх Кирило проголосив єресь ІІ Ватиканського Собору

29.04.2017

В день Христового Воскресіння 16 квітня 2017 р. патріарх Кирило проголосив єресь.

Цитата Кирила: «Я знаю, що тут є християни і мусульмани. Кожен звертається до одного і того ж Бога-Творця. І як відповідь на це отримуємо реальну Божу допомогу».

За словами Кирила, православні і мусульмани звертаються до одного й того ж Бога. Це католицька єресь ІІ Ватиканського Собору (1965). З іншого боку, верховні представники ісламу, на відміну від Кирила і ІІ Ватиканського Собору, не проголошують, що ми з ними маємо одного Бога. Навпаки, Мухаммед написав в Корані про християн: «Воістину, невірними є ті, які говорять: “Месія, Син Марії, є Бог!”» (5:72). «Не проявляйте слабкості у переслідуванні цих людей» (4:104). «Це не ви вбили їх, але Аллах їх вбив» (8:17). Згідно Кирила, це, мабуть, є та реальна «божа» (Аллахова) допомога, яку ми отримуємо!

Духовна мобілізація в США буде продовжуватися до 31.12.2017 р. /7 частина/

27.04.2017

Молитовна мобілізація була проголошена до1.05.2017 р. Але підступна боротьба триває. Президент піддається сильним тискам, змінює свою програму і втрачає свій первісний напрямок. Необхідно продовжувати молитовну мобілізацію! Тому вона продовжується до 31.12.2017 року.

Апостол закликає: «Передусім, отже, благаю, щоб відбувалися молитви…за всіх тих, що стоять при владі, щоб нам тихо та спокійно вести життя…щоб усі люди спаслися і прийшли до розуміння правди» (1 Тим 2,1 -4). В чиїх руках знаходиться влада США? У президента, конгресменів, сенаторів, губернаторів, але також тих, які чинять на них тиск. Це світові банкіри, іллюмінати, люди, посвячені сатані. Хто з тих, які мають явну чи приховану владу, служать Богу і американському народу, а хто служить сатані і веде американський народ до катастрофи та вічної смерті? Божа воля для всіх християн в США – в цей час молитися за всю, офіційну і приховану владу. Чому? Бо ті, які служать Богу і народу,потребують захисту і духовної сили. З іншого боку, молитва паралізує тих, хто служить сатані, здобуває для них ласку вирватися з його пазурів, навернутися до Бога і осягнути спасіння.

II Ватиканський Собор, Мухаммед та іслам

20.04.2017

Кардиналам і єпископам Католицької Церкви

Вступ:

Автори документів II Ватиканського Собору з духом аджорнаменто зашифрували єресі під позитивними і двозначними формулюваннями, прикриваючись авторитетом Собору і папи. Ніхто не міг собі дозволити вказати на прихований обман! Таким чином було скоєно найважчий злочин – зловживання церковним та Божим авторитетом проти Церкви і проти Бога.

Дешифрування духа II Ватиканського Собору по плодах за 50 років

II Ватиканський Собор (1962-1965) програмою аджорнаменто «закоренив, кодифікував і прийняв всередину Західної Церкви весь менталітет модернізму, лібералізму і звабливої, пристосувацької моралі». Дух брехні замінував усі догми через прийняття двозначних понять. Тоді в післясоборний час з цих двозначних формулювань і понять вже тільки однозначно просовували єресі. Прикладом є Декрет про екуменізм. Він поєднує єресі з правдою. У пункті 11 міститься єресь: «Спосіб і методи викладання католицької віри у жодному разі не мають стати перешкодою для діалогу з братами (некатоликами і поганами – див. Nostra aetate)». Але в наступному реченню є протилежна вимога: «Дуже важливо, щоб усе віровчення подавалося ясно». Результатом є те, що правду неможливо реалізувати, і вона служить тільки як алібі, а документ в результаті втілює духа єресі. Це і була його прихована мета. Цей принцип використано в багатьох документах Собору.

Слово Патріарха Іллі на Томину неділю

Увечері, в день свого воскресіння, Христос з’явився апостолам. Але Бог допустив, що між ними не був присутній апостол Тома. Апостоли сказали йому: «Ми бачили Ісуса! І ми спершу сумнівалися, зі страху думали, що бачимо духа. Але Ісус сказав нам: „Погляньте на руки Мої і на ноги Мої, це ж Я сам. Доторкніться до Мене і збагніть, що дух тіла і костей не має, а Я, бачите, маю”. Тоді Він попросив щось з’їсти, і їв перед нами, щоб ми повірили, що це дійсно Він, що Він воскрес. Свідченням є і ці кості з риби, яку з’їв Ісус. Ісус дійсно живий! Ми всі бачили Його на власні очі – ми, десять апостолів, а також двоє учнів, які ішли в Емаус». Але Тома не хотів прийняти свідчення апостолів і не вірив, що Ісус воскрес. Увесь тиждень він перебував у невірі і лише повторював: «Якщо не побачу на Його руках знаків від цвяхів і не вкладу свого пальця у місце, де були цвяхи, і руки моєї не вкладу в бік Його, – не повірю!». За тиждень, в неділю ввечері, Ісус знову з’явився апостолам. Його перше слово було: «Мир вам!». Потім Він звернувся до Томи і майже дослівно повторив Його вимогу: «Подай сюди твій палець і глянь на Мої руки. Простягни свою руку, і вклади у бік Мій. І не будь невіруючий, але віруючий!». Якою була реакція Томи? Він вигукнув: «Господь мій і Бог мій!».

Бергольйо став для нас дияволом і змієм

21.04.2017

4.04.2017 р. папа Бергольйо проголосив, що Ісус став для нас дияволом і змієм! Не Ісус Христос, але Франциск Бергольйо став для нас дияволом – сатаною. Не Ісус, але Бергольйо став для нас змієм. Зі зміїною хитрістю він хоче вкинути нас у пекло.

Бергольйо створив богохульну асоціацію між Ісусом і дияволом та отруїв душі! Коли зробив це згубне діло, то щоб не піддатись нападам, досконало замаскувався побожними, навіть містичними фразами, і емоційно змалював Христову жертву. Але духовна отрута смертоносного гасла вже є в душах! Ця психологічна маніпуляція Бергольйо діє так, як реклама – закладається у підсвідомість і в критичний момент вплине на поведінку людини. Коли християнин клякне під хрестом і схоче молитися, йому нагадається сугестивний вислів Франциска. Як він може продовжувати молитися, коли ця думка буде йому постійно повертатися?

Те, що зробив Бергольйо – це до неба волаючий злочин, найбільше богохульство і гріх проти Святого Духа!

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

voskreslyj-isus-vhodyt-cherez-osobystu-molytvu ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Травень 2017
П В С Ч П С Н
« Кві    
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Слово життя

«Бо ви спасенні благодаттю через віру. І це не від вас: воно дар Божий. Воно не від діл, щоб ніхто не міг хвалитися»

Еф. 2,8-9 (від 21.05 до 04.06.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed