Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15) – 5 частина. Єресь синкретизму

Великий Піст-2017

Перша Божа Заповідь звучить: «Я – Господь, Бог твій… Нехай не буде в тебе інших богів, крім Мене. Не робитимеш собі ніякого тесаного боввана, подобину того, що на небі вгорі, ані того, що на землі внизу, ні того, що в водах під землею. Не падатимеш ниць перед ними й не служитимеш їм, бо я – Господь, Бог твій…» (Втор. 5,6-9).

На цій основі базуються інші заповіді Декалогу, і всі Божі Заповіді та все Святе Письмо Старого і Нового Завітів. Коли ізраїльтяни замість пошани до одного Бога – Господа – почали вшановувати поганських ідолів, приходили війни та інші кари. За т.зв. пошану до поганських богів, пов’язану з окультними практиками, віщуванням і магією, прийшло навіть вигнання народу у Вавилон. Пророки називали синкретизм з поганством духовним перелюбом і закликали до покаяння. І в Новому Завіті апостол висловлює цю істину: «Яка згода між Христом і Веліялом? … Які взаємини між храмом Божим та ідолами?» (2 Кор. 6,15). Ідолопоклонники і чарівники матимуть частку в озері вогненному (див. Одкр. 21,8).

Відьми і окультисти проти Трампа – Відповідь!

25.02.2017

Американське інформаційне агентство WND повідомило, що відьми, окультисти і представники інших магічних угрупувань вирішили об’єднатися в боротьбі проти президента США Д. Трампа. Ритуали хочуть проводити до тих пір, поки (як висловилися) не усунуть президента з уряду. По суті йдеться про заклик до організованого злочину! Ця психологічна кампанія і демонічна духовність пов’язана з чорною магією, тобто з сатанізмом. Сатанізм і чорна магія використовує злочинні засоби, до яких належить і отруєння та маніпуляція своїми клієнтами, які згодом стають знаряддями до скоєння важких злочинів. Виступивши проти Президента, ці слуги темряви виявили, кому служать вони, а кому служить Президент. Президент пропагує загальносуспільне і моральне добро для всього народу. Відьми і маги, навпаки, шкодять всьому народу! За свої злочини вони повинні бути адекватно покарані державними законами. Якщо мас-медіа є їхніми рупорами, то стають співучасниками злочину і також повинні бути адекватно покарані великими штрафами або забороною діяльності. Якщо таких справедливих законів в США досі не існує, необхідно, щоб вони були прийняті проти цих закулісних злочинців.

Nostra aetate – місія і антимісія

29.01.2017

Яка ситуація настала в Церкві за 50 років після ІІ Ватиканського собору? Замість справжньої місії настала експансія поганства на християнських територіях. Поряд з йогою почали поширюватися різні секти на основі індуїзму, наприклад трансцендентальна медитація, секта Харе Крішна і т.д. Одночасно з цілеспрямованою популяризацією китайської культури почалася інвазія поганських буддійських практик, таких як бойове мистецтво, дзен-медитації, різні масажі, окультна акупунктура, акупресура, пов’язана з магією інь-янь, фен-шуй (облаштування будинку, пов’язане з забобонами: дзвіночки, слони, черепахи, жаби).

З іншого боку, християни, вже отруєні єресями і постійною пропагандою фальшивої пошани до поганства (фактично до його демонів), перестали  усвідомлювати різницю між християнством та поганством і набули помилкового переконання, що всі начебто поклоняються одному Богу! Але погани поклоняються демонам, а не Богові! (див. 1 Кор. 10,20). Міжрелігійний діалог не є формою місії, але антимісії. Це плід єресей II Ватиканського собору.

Шукай правду! 22 частина: Окультизм 3 /магнетизм, окультна психологія, радіестезія, лозошукання, висновок/

Магнетизм

Так званий магнетизм пов’язаний з магією і спіритизмом, тому неможна розглядати його ізольовано від інших окультних практик. Магнетизери часто говорять про покладання рук, але мають на увазі магнетизування. Тим вводять в оману, бо Ісус і Його апостоли часто клали руки на голову хворих і благословенням оздоровлювали, але це не має абсолютно нічого спільного з покладанням рук, яке проводять магнетизери (див. Мр. 16,18)! На питання, чи в магнетизмі йдеться про духовний дар, сучасний знавець окультизму В. Дам відповідає: «Якщо християнські магнетизери вважають, що мають свій “дар” від Бога, то постає питання, від кого отримують свій “дар” нехристиянські магнетизери. Невіруючі не отримують жодних дарів Святого Духа… Магнетизер, несвідомо, приводить своїх клієнтів до контакту з демонськими силами».

Отець Ж. Верлінде пише: «Магнетизер відкривається для космічних сил. Коли в ньому рухається “небажаний гість”, не виключено, що передає далі і його. Між магнетизером і магнетизованою особою створюється стан взаємного злиття. Я міг би навести цілий ряд конкретних прикладів, коли такий стан триває ще кілька місяців після відвідин магнетизера. Ці особи відчувають нові негативні впливи: біль голови, безсоння, психічні розлади. Те саме проявляється і після відвідин цілителя, гіпнотизера, ворожки, ясновидиці і т.д.».

Шукай правду! 21 частина: Окультизм 2 /метод Сільви, Рейкі, акупунктура, гіпноз/

Метод Сільви

Метод Сільви – це метод контролю за діяльністю мозку, що складається з лекцій і ментальних вправ. Він вчить людину не тільки, як душевно і тілесно розслаблятися, але і як має використовувати свою свідомість в такому розслабленому стані.

Метод базується на автосугестії під час «релаксації» («входження на рівень альфа»), яка має полегшити володіння тілесними функціями (особистими чи інших людей) і допомогти передбачати майбутнє і т.п. Хосе Сільва переконаний, що світом керує «Вищий розум», який не тотожний з християнським Богом. З цим «Вищим розумом» можна контактувати з допомогою гемісфери мозку в стані «aльфа», на частоті мозкових хвиль 7-14 Гц. З ким входить в контакт адепт методу Сільви на рівні «альфа», якщо не з Богом, а з іншим «Вищим розумом»? Для християнина відповідь очевидна, адже наш противник «диявол ходить навколо, як лев ревучий, шукаючи, кого б пожерти» (1Пт. 5,8) і «бере на себе подобу ангела світла» (див. 2 Кор. 11,14).

Шукай правду! 20 частина: Окультизм 1 (вступ, гомеопатія)

22.01.2016

Вся область окультизму має дуже серйозні наслідки, бо йдеться про гріхи проти Першої заповіді Божої. При цьому ця область є настільки прихованою, тобто окультною, що навіть багато монахів та священиків з незнання пропагують різні практики магії та віщування. Тут діє принцип: якщо за якоюсь практикою прихована магія, віщування і спіритизм, то Церква засуджує і її сучасну форму!

У Второзаконні 18,9-12 перераховано 9 областей окультизму:

1)      переведення через вогонь – посвячення божествам (демонам);

2)      «косем» (по-єврейськи) – віщування (приблизно 200 форм);

3)      «монен» – астрологія (гороскопи, знаки зодіаку…);

4)      «манагеш» – біла магія (лікарі-магнетизери, психотроніки…);

5)      «манашеб» – чорна магія (чарівники, ворожбити…);

6)      «гобер габер» – народна магія (заклинання, пороблення, відроблення, зливання воску, скидання вроків…);

7)      «шоел об» – спіритизм як віщування;

8)      «їддоні» – ясновидіння;

9)      «дореш ел гаматім» – спіритизм як магія.

Шукай правду! 19 частина: Індуїзм

Індуїзм – це язичницька релігія, яка поклоняється тваринам, як богам, вірить в реінкарнацію, тобто в перевтілення людей (навіть в тварин, змій і комах), вводить кастову систему, в якій даліти (найнижча каста населення) мають менше значення, ніж будь-яка тварина або комаха! Внаслідок реінкарнації заборонено їсти м’ясо. Стосовно відношення до людини, в Індії ви побачите хворих людей, що лежать на вулиці, яких ніхто навіть не помічає, бо це нібито їх карма, а хто про них піклується, той, згідно індуїзму, їм шкодить. Внаслідок реінкарнації не можна вбивати ні комарів, ні щурів, ні будь-яких інших тварин, але, з іншого боку, багато індуїстів декілька років тому напали на християнські села, де замордували християн. Це конкретний приклад т.зв. індуїстського «ненасилля», про яке шанувальники Ганді мовчать. Тут вони вже не мають поваги до живого – до людини. З особливою пошаною відносяться до корови, яку вважають богинею. Відомий індуїстський лідер Ганді написав оду корові, яка з п’яти причин дорожча йому, ніж його рідна мати. До того ж він стверджує, що у корови священний навіть її кал. Тому багато гуру намазують себе цим калом.

Очистіть Київ від демонічної інфекції Хелловіна!

24.10.2016р.

Священнослужителям України

 

Новини з преси: «30 жовтня 2016 року у Києві відбудеться “Парад Зомбі” – найбільший парад зомбі і нечисті. Напередодні Хелловіна о 13:30 біля пам’ятника Ярославу Мудрому (М. Золоті Ворота) збереться небувала кількість зомбі, привидів, мутантів і іншої нечисті, яка оживає в ці осінні дні…»

Хелловін присвячений сатані, гидоті та абсолютному злу. Його принесла з собою модерна хвиля неопоганства, пов’язана з культурою смерті. Свято відьом і чаклунів поширилось зі США.

З історії: 300 років до Різдва Христового група поганських жерців – друїдів – тримала під своєю владою кельтський світ. Кожного року 31 жовтня, в день Хелловіна, на честь свого поганського божества «Самайн» вони проводили фестиваль смерті. Жерці ходили від хати до хати і вимагали дарів. З деяких сімей вони забирали дітей або дорослих як ритуальну жертву демону смерті. У разі відмови вони проголошували над домом смертельне прокляття. Звідти походить фраза «trick or treat» (прокляття або дар). Дорогу собі жерці освітлювали ріпами, з яких виймали середину і вирізали їх у вигляді обличчя. Всередині горіла свічка, зроблена з людського жиру від попередніх жертв.

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Квітень 2017
П В С Ч П С Н
« Бер    
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Слово життя

«А що ви сини, Бог послав у ваші серця Духа Сина свого, який взиває “Авва, Отче!” Тому ти вже не раб, а син; а коли син, то спадкоємець завдяки Богові»

Гал. 4,6-7 (від 23.04 до 07.05.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed