Наше співвоскресіння

a) Розважання над Божим словом

Ісус Христос під час свого воплочення і своєї смерті ототожнився з нашою природою крім гріха, а ми з Ним також були поховані, і разом з Ним також воскресли. Пророк Осія це провістив: „Третього дня воскресить нас, і будемо жити перед обличчям Його”. Наша участь в Христовому воскресінні тепер через віру є духовною. При другому приході і наше тіло воскресне для слави.

Духовна реальність співвоскресіння з Христом в Ісусовій і нашій матері є досконалою. З такою ж відданістю Богу і з такою ж вірою як Марія тепер приймаю не лише внутрішню єдність з воскреслим Спасителем, але приймаю вповні і ціле таїнство Хрищення.

Слово життя Еф. 2,8-9 (від 21.05 до 04.06.2017)

«Бо ви спасенні благодаттю через віру. І це не від вас: воно дар Божий.

Воно не від діл, щоб ніхто не міг хвалитися»

Роздуми над Словом Життя Еф. 2,8-9

«Бо ви спасенні благодаттю через віру. І це не від вас: воно дар Божий.
Воно не від діл, щоб ніхто не міг хвалитися»

Слід правильно пояснювати собі це Боже слово. Найперше, наше спасіння не є з наших вчинків. Бог дав нам ласку спасіння, це Божий дар, як каже Святе Письмо, так що ніхто не може хвалитися. Але це не означає, що коли ми прийняли порятунок, спасіння в Христі, то вже не маємо робити добрих вчинків. Ми маємо їх робити у співпраці з Божою ласкою і в єдності з Христом. Але ця основа – спасіння, була нам дана даром. Тому також необхідно проводити місію молитвою, випрошувати Божу ласку для навернення конкретних людей, а передусім треба просити, щоб в Україні настало духовне воскресіння.

Україна знаходиться в стані внутрішньої боротьби: чи ми збережемо скарб віри в нашого Спасителя Ісуса Христа, або чи т.зв. релігія Нью Ейдж, яка пропагується духом цього світу, позбавить нас живої єдності з Ісусом, тобто спасительної віри. Цьому тиску піддається не лише Україна, але всі християни і всі християнські народи.

Слово життя Еф. 2,1-2 (від 07.05 до 21.05.2017)

«І ви були мертві вашими провинами й гріхами,

в яких ви колись звичаєм цього світу жили, згідно з владою князя повітря,

духа, що діє тепер у синах бунту»

Роздуми над Словом Життя Еф. 2,1-2

«І ви були мертві вашими провинами й гріхами, в яких ви колись звичаєм цього світу жили,
згідно з владою князя повітря, духа, що діє тепер у синах бунту»

Це слово життя можна було б назвати: «Ми перейшли від смерті до життя». «І ви були мертві вашими провинами й гріхами, в яких ви колись жили…». Без Ісуса Христа людина живе в своїх провинах та гріхах і є духовно мертвою. Існує тут певна сила, яка її тримає в системі смерті. Апостол каже, що це звичай, тобто система цього світу, яка веде людину до того, щоб слухати думки демона, тобто князя повітря, про якого апостол каже, що це дух зла. Де діє цей дух, цей князь повітря? Він досі діє в тих, які бунтуються проти Бога.

У 3 вірші сказано: «Між ними і ми всі колись жили в наших похотях тілесних, виконуючи примхи тіла і природних нахилів, і були ми з природи дітьми гніву, як і інші». Але у вірші 4 показано вихід: «Та Бог, багатий милосердям, з-за великої своєї любові, якою полюбив нас, мертвих нашими гріхами, оживив нас разом із Христом».

Поява жінкам

 

a) вступ – Розважання над Божим словом

Жінки мироносиці були свідками того, що гріб був порожній і бачили ангелів. Вони їм сказали, що Ісус воскрес, і щоб це сповістили апостолам. Вони так зробили.

Та їхні слова апостолам здалися вигадкою (Лк.24,9-12). Жінки знову повернулися до відкритого гробу, а коли звідти відходили, сам Ісус став перед ними і сказав: „Радуйтеся!” Жінки впали перед Ним на коліна, обнімали Його ноги і кланялися Йому. Ісус промовив до них: „Не бійтеся!” (Мт.28,9-10).

Диявол і його люди використовують цілий ряд психологічних методів для залякування тих, які хочуть жити і визнавати Ісуса.

Ісус є істинний Бог. Він переміг гріх і смерть. Жінки Йому покланяються – єдиному істинному Богу. Ісус їх підбадьорює: „Не бійтеся!”.

Поява Томі

a) Розважання над Божим словом

Тома в неділю Христового воскресіння більше, ніж інші учні, переживав боротьбу з сумнівами. Увечері, в неділю воскресіння, Тома не був свідком першої появи Ісуса учням. Коли він повертається до них, учні йому сповіщають: „Ми бачили Господа!” Тома не поділяє їхньої радості. Та новина, що Ісус з’явився за його відсутності, боляче торкається його і не дає позбутися смутку і невіри, які його опанували. Він відповідає: „Якщо не побачу на Його руках знаків від цвяхів і не вкладу свого пальця у місце, де були цвяхи, і руки моєї не вкладу в бік Його, – не повірю!” Його вимоги звучать незмінно. Восьмого дня всі зібралися знову разом і з Томою. Тут між ними знову появляється Ісус так, як тиждень тому. І тепер двері були замкнені, а Ісус несподівано став посеред них.

Слово життя Гал. 4,6-7 (від 23.04 до 07.05.2017)

«А що ви сини, Бог послав у ваші серця Духа Сина свого,

який взиває “Авва, Отче!” Тому ти вже не раб, а син;

а коли син, то спадкоємець завдяки Богові»

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

voskreslyj-isus-vhodyt-cherez-osobystu-molytvu ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Травень 2017
П В С Ч П С Н
« Кві    
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Слово життя

«Бо ви спасенні благодаттю через віру. І це не від вас: воно дар Божий. Воно не від діл, щоб ніхто не міг хвалитися»

Еф. 2,8-9 (від 21.05 до 04.06.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed