Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15) – 6 частина. II Ватиканський Собор і єресі

Великий піст 2017

Вступ:

В який час розпочався Собор і що потрібно було вирішувати? Через вплив німецької протестантської теології відроджувалися єресі модернізму, які засудив ще святий папа Пій X (1907). У світі зростала пропаганда декадентських впливів, які набули масового характеру через поширення телебачення і таким чином почали маніпулювати і кожною сім’єю. Вони програмували кризи в сім’ях і так настала ціла лавина розлучень. Через популяризацію рок-музики настала інвазія культу насильства, нечистоти, окультизму.

Доба вимагала надати ясні доктринальні і моральні директиви проти єресей неомодернізму і деморалізації. Замість обнови християнства прийшло протилежне. У програмі Івана XXIII, в т.зв. аджорнаменто, був розпочатий процес відкриття для світу. Його кульмінацією сьогодні є єретична ексгортація Amoris laetitia, яка ліквідує об’єктивні моральні норми.

Як можливо, що на II Ватиканському соборі була проголошена єресь синкретизму з поганством, а також єресь, що наш Бог тотожний поганському божку місяця з Мекки?

Деякі з сесій другого засідання 1963 року були статистично досліджені. У зібранні в залі взяли участь в середньому 2 135 єпископів. З них в дискусію включились зі своїми коментарями трохи більше двохсот, тобто близько 10%. Решта 90% ніколи не висловилися і обмежилися лише до слухання і голосування.

Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15) – 5 частина. Єресь синкретизму

Великий Піст-2017

Перша Божа Заповідь звучить: «Я – Господь, Бог твій… Нехай не буде в тебе інших богів, крім Мене. Не робитимеш собі ніякого тесаного боввана, подобину того, що на небі вгорі, ані того, що на землі внизу, ні того, що в водах під землею. Не падатимеш ниць перед ними й не служитимеш їм, бо я – Господь, Бог твій…» (Втор. 5,6-9).

На цій основі базуються інші заповіді Декалогу, і всі Божі Заповіді та все Святе Письмо Старого і Нового Завітів. Коли ізраїльтяни замість пошани до одного Бога – Господа – почали вшановувати поганських ідолів, приходили війни та інші кари. За т.зв. пошану до поганських богів, пов’язану з окультними практиками, віщуванням і магією, прийшло навіть вигнання народу у Вавилон. Пророки називали синкретизм з поганством духовним перелюбом і закликали до покаяння. І в Новому Завіті апостол висловлює цю істину: «Яка згода між Христом і Веліялом? … Які взаємини між храмом Божим та ідолами?» (2 Кор. 6,15). Ідолопоклонники і чарівники матимуть частку в озері вогненному (див. Одкр. 21,8).

Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15) – 4 частина: Навернення – особисте відношення до Ісуса Христа

Великий піст-2017

Якби молодій людині поставили запитання: «Хочеш бути щасливою?», вона безсумнівно відповіла б: «Так!», і підняла би обидві руки на знак згоди.

- Але як довго хочеш бути щасливою? День, тиждень, рік? 10 років, 30, все життя аж до смерті? А хочеш бути щасливою і після смерті?

Людина в глибині душі прагне щастя, але справжнього щастя, яке вже ніхто не зможе у неї забрати. Адже сама тільки думка про те, що воно колись закінчитися, приносить смуток. Людина шукає щастя в людських відносинах, в майні, у кількості грошей, в кар’єрі, в людській славі, в успіху, шукає щастя в насолодах, в алкоголі, наркотиках, але в цьому щастя не знайде. Приходять розчарування, ще більша порожнеча, самотність і біль в душі. Вже св. Августин це прагнення щастя висловив словами: «Ти створив нас для себе, о Боже, і не спокійне людське серце, поки не спочине в Тобі».

Ідеологи глобалізації сьогодні усувають і звичайне людське щастя, нав’язуючи людям і цілим народам збочений гомосексуалізм, ґендер-шизофренію, пов’язану з викраденням дітей ювенальною юстицією та їхнім моральним і психічним розкладом. Легалізують наркотики, нав’язують культуру смерті (сьогодні навіть здорових людей вбивають за допомогою евтаназії) – і все це тому, що готується т.зв. рай для золотого мільярда.

Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15). Частина 3: Первородний гріх (в Адамі) і визволення (у Христі)

Великий піст-2017

Кожна людина прагне досконалого щастя, прагне Бога, і навіть якщо цього не усвідомлює: «Ти створив нас для себе, о Боже, і неспокійне людське серце, поки не спочине в Тобі» (св. Августин). Але в нутрі людини є і гріх – втілена брехня. Вона спричиняє те, що задоволення цього щастя людина шукає там, де його знайти неможливо. Гріх в нас – це ессенціальний самообман.

Приклад плодів брехні в нас: 12-літній дівчинці мусіли відрізати ногу вище щиколотки, щоб врятувати їй життя. Але її батько забрав доньку з лікарні і віддав її на лікування «чудодійній» цілительці. Товариш попереджав його, наполягав, щоб повернути дитину в лікарню, щоб «цілителька» своїм шарлатанством не спричинила дитині смерть. Але батько образився на товариша і стояв на своєму. За кілька тижнів дівчинка померла… Минуло 20 років, однак досі батько не дозволить нічого сказати проти шарлатанки і ненавидить свого доброго товариша. Незбагненно! Це плід засліплення гріхом! А подібних випадків є тисячі.

Тут просто не діє розум і об’єктивна правда!

Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15). Частина 2: Єресі історично-критичного методу в теології

Великий Піст-2017

Історично-критичний метод в теології (далі – ІКТ) сьогодні привласнює собі виключне право пояснювати Святе Письмо, а таким чином і все католицьке вчення. ІКТ не підкорилася ні Божому натхненню, ні традиції Церкви у справах віровчення (догм) і моралі. Вона базується на атеїстичній філософії, не приймає жодного чуда, заперечує Христове воскресіння, не приймає, що Ісус є правдивий Бог і правдивий Чоловік, єдиний Спаситель, як це навчала Церква протягом 2000 років. ІКТ має єретичне вчення, яке Ісуса Христа поділяє на Христа історичного і Христа (фальшивої) віри, якого нібито вимріяла собі перша спільнота віруючих.

В час, коли Церква була нищена зсередини єрессю аріанства, св. Василій Великий взиває: «…Вся інтелігентність тих, які вишколені у слові, є сповнена брехнею фальшивих і напівправдивих тверджень, як око наповнене порохом»…«Усі ці люди заражені невиліковною епідемією божевільної любові до слави, так що кожен прагне бути вище, ніж інший. Однак в той же час їхній корабель потопає на дно у страшну глибінь»… «Кожен вказівний знак (догма), поставлений Отцями Церкви, порушений, кожна підвалина, кожна твердиня здорового погляду правдивої віри порушена

Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15). Частина 1: Діагноз доби

Великий Піст-2017

Вступ

2017 рік є історичним не лише тому, що це 100-та річниця заклику Богородиці з Фатіми до покаяння (і 100 років від революції в Росії), а й 300-та річниця заснування напівтаємної сатанинської організації. Її мета – знищення всіх моральних цінностей і запровадження глобальної сатанізації людства – автогеноцид на землі і пекло після смерті. Сьогодні ця організація має єдність навіть з апостатичним Ватиканом. Ісус сказав про Церкву в зв’язку з урядом Петра: «Ворота пекельні її (Церкву) не переможуть» (Мт. 16,18). Не переможуть, але якщо провід Церкви, а також прості віруючі не будуть правдиво каятись, то з Церкви залишиться лише мале стадо!

У семи науках на період Великого посту 2017 року подаємо декілька актуальних тем, які стосуються суті обнови Церкви:

1) Діагноз доби
2) Єресі історично-критичного методу в теології (неомодернізм)
3) Первородний гріх (в Адамі) і визволення (у Христі)
4) Навернення – особисте відношення до     Ісуса Христа
5) Єресь синкретизму
6) II Ватиканський собор і єресі
7) Актуальне про папу і папство

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

SAMSUNG ua-v-cej-chas-velykoho-postu ua-do-not-suffer-alone ua-heaven-is-beautiful ua-the-truth-the-life-and-the-love-of-every-christian ua-essentially-every-man

Календар

Березень 2017
П В С Ч П С Н
« Лют    
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Слово життя

«Ось чому ми не втрачаємо відваги: хоч наша зовнішня людина занепадає, однак наша внутрішня обновлюється день-у-день. Бо те, що одну мить триває, – наше легке горе – готує нам безмірну вагу вічної слави»

2 Кор. 4,16-17 (від 12.03 до 26.03.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed