Через віру ми повинні відкритися реальності Христової смерті і Його воскресіння

Слово Боже також говорить, що через хрещення ми були занурені до Христової смерті. Через віру ми повинні відкритися реальності Христової смерті, яка перемагає гріх і диявола. В момент Своєї смерті Ісус віддає Свого Духа в руки Отця. В Христовій смерті є велика переможна сила. Потім приходить воскресіння, нове життя. У різних ситуаціях нашого життя ми повинні входити до Христової смерті. Це означає серйозно шукати Божу волю і в даній ситуації ставити Бога на перше місце – в цей момент зректися свого добра, своєї правди, свого досвіду і щиро прийняти Божу волю, Божу правду. Це пов’язано зі самозреченням. А тоді в цій ситуації Бог може Своєю всемогутністю знову зробити чудо воскресіння.

З моменту хрещення ми стали учасниками Христового воскресіння, тому ми повинні вірою відкриватися цій правді, щоб вона могла в нас діяти.

Христос воскрес, перший з тих, які померли

У темному кам’яному гробі лежить мертве Ісусове тіло, загорнуте в плащаницю. На третій день після Ісусової смерті Його Дух входить до мертвого тіла. Господь воскресає з мертвих! Настає не лише воскресіння, але й перемінення Його тіла. Ісус воскресив Лазаря й інших людей, але вони знову померли. Однак тут йдеться про інший рівень воскресіння. Слово Боже каже, що Христос воскрес як перший з тих, які померли (див. 1 Кор. 15,20). Він прийняв на Себе кару за наші гріхи – смерть, але також воскрес – перший з тих, які померли. Усвідоммо силу Божої всемогутності в цьому акті, який одночасно має відношення і до нас.

«Будьте готові, бо не знаєте ні дня, ні години» – а йдеться про вічність!

Ісус каже: «Будьте готові, не знаєте ні дня, ні години». Йдеться про вічність! Заради мамони люди жертвують своїм здоров’ям і життям. Коли злодії йдуть красти, то здатні при цьому навіть когось вбити, тільки щоб здобути минущу мамону. Але здобути вічні скарби люди не намагаються! Ми повинні збирати скарби у небі, які міль та іржа нам не знищить, і злодії не підкопають та не вкрадуть. Боже слово каже: «Де твій скарб, там буде і твоє серце». Ми повинні слухати Бога, який хоче для нас найбільшого добра. Але людина слухає диявола, гріх, а совість і розум, які Бог дав нам, відкидає і ще й ними зловживає. Використовує позитивні поняття, щоб зло могло поширюватися ще інтенсивніше і глибше, щоб через це міг втілитись прямо демон, який потім порушить людську психіку. Людина грішить, постійно повторює якесь зло, аж доки не з’єднається з духом, який є за цим гріхом, і немає сили йому опертися. А потім прийде поворотний момент, коли вже летить до погибелі, коли вже свідомо відкидає навіть останній шанс до навернення, який пропонує Бог.

Чистота є плодом Божої ласки, яку Бог дає за покору

Марія є для нас прикладом покори. Вона сказала: «Я раба Господня!… Зглянувся Бог на покору раби Своєї». Тому дивімося на неї, ставаймо подібними до неї. Вона є наша Мати!

Що стосується чистоти, треба пам’ятати, що вона є плодом Божої ласки, яку Бог дає покірним. В корені чистоти мусить бути покора – повна відданість Богу, тобто жертовна і самовіддана любов. Без покори не будемо мати любові ні до Бога, ні до ближнього, ані не матимемо чистоти чи будь-якої іншої чесноти. Святий Василій пише в своєму листі: «Якщо б ти відзначався молитвою, самозреченням, надзвичайною жертовністю і т.д., то без покори це все розпадеться!». Отож постараймося справді серйозно змагатися за останнє місце. І якщо нас заради Ісуса будуть зневажати, несправедливо підозрювати, очорнювати, вважати непотрібними, ба й шкідливими і навіть небезпечними, то намагаймося внутрішньо через віру приймати цю несправедливість, все це давати Господу Ісусу і за все Йому дякувати.

Терпіти за Божі справи – це надзвичайна ласка

Це дійсно надзвичайна ласка – терпіти за Божі справи, бути пшеничним зерном, померти собі і жити новим Ісусовим життям. Це програма для того, хто хоче правдиво наслідувати Господа Ісуса Христа. Він мусить рахуватися з хрестом, переслідуванням, безсиллям і відкиненням людьми.

Господи, зроби в нас якісну зміну

Господи, зроби в нас революцію, якісну зміну, щоб коли прийде спокуса до гріха, ми зуміли сказати: «Ні, я боюся! Бог все бачить». «Нема нічого прихованого, що не стане явним» – каже Боже слово. Якби ж то це слово почало в нас діяти! Але людина собі його навіть не згадає. Коли повинна робити добро, приходять депресії і її треба пхати з усіх сил. Можна перерахувати і позитивні аргументи, вказати, що нічого не втратить, а навпаки – багато здобуде, але людина все одно не рушить з місця. Наприклад, коли церковну ієрархію закликати, щоб виступила за віру, за народ, то ніхто з них цього не зробить.

Ісусе, Ти помер за нас на хресті і дав нам Свого Духа

Сьогодні доходить до сатанізації, демонізації людини і суспільства. Ці духи маніпулюють людьми, керують ними, немовби посилаючи е-мейли, SMS, чи прямо до них говорять. Люди з ними настільки зв’язані, що навіть не маючи чіпів, стають біо-роботами, ходячими духовними трупами. Господи, що нам робити? Хто може врятувати з цього стану? Власними силами людина не врятує навіть сама себе. Ісусе, але Ти помер за нас на хресті і дав нам Свого Духа. Тільки Божий Дух може зробити зміну. Якою потрібною є молитва єдності і сили, а також пророча молитва за воскресіння народу! У цій ситуації дійсно необхідно на молитві дати Богу простір, щоб гори демонів Божою силою піднялися, і щоб це місце потім не залишилося порожнім, але щоб прийшов, завіяв Божий Дух і оживив сухі кістки, як молимося в пророчій молитві (Єз. 37).

«Прагну!» і «Елої, Елої, лема савахтані?» (свідоцтво і мотивація до молитви)

В особистій молитві я переживав Ісусові слова «Прагну!» і «Елої, Елої, лема савахтані?». Спершу я усвідомлював загально, як Ісус на хресті прагне, тужить за здійсненням усієї Божої волі – щоб перемогти корінь рабства темряви, яким є гріх. Ісус цього хоче, Він цього прагне, це воля Небесного Отця. Ісус прагне її здійснення. Але одночасно усвідомлюю, що Ісус тепер прагне в мені здійснення і конкретної волі Небесного Отця в певних проблемах, які на мене тиснуть і за які молюся. Усвідомлюю, що і за це Він на Голгофі терпів. Там Він прагнув загального здійснення Отцевої волі, а водночас і здійснення Божої волі у цій конкретній проблемі, в якій я безсильний, співрозп’ятий з Ісусом. Особливо мене заторкнуло, коли у певному ритмі я переживав декілька конкретних намірів, і так час молитви дуже швидко минав. Я щоразу інтенсивно з’єднувався з Ісусом в цьому конкретному намірі, потім був короткий відпочинок і після відпочинку і малого самозречення я знову давав Богу на молитві наступний конкретний намір або проблему, на які вказав Святий Дух. У цьому ритмі мале самозречення дуже потрібне. Наприклад скажу собі: «Зречись себе! – Зрікаюся!». І зразу реалізую це в молитві так, що подолаю мить лінивства, знову піднявши руки, і продовжую в дусі молитися так довго, як в Божому Дусі відчуваю потребу молитися за цей намір.

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Квітень 2017
П В С Ч П С Н
« Бер    
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Слово життя

«А що ви сини, Бог послав у ваші серця Духа Сина свого, який взиває “Авва, Отче!” Тому ти вже не раб, а син; а коли син, то спадкоємець завдяки Богові»

Гал. 4,6-7 (від 23.04 до 07.05.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed