Archive for Березень 9th, 2017

Модернізм і церковна евтаназія – 2 частина (+ відео)

22. 02. 2017

На початку 18-го століття було засновано напівтаємне товариство масонів. Це сукупність гностицизму і окультизму. Мета масонів – знищити християнство і запровадити вшанування сатани через впровадження глобальної надвлади. Якщо католик став членом ложі, то цим автоматично виключений з Церкви і вже не є християнином! У 18-му столітті під впливом масонів виник рух під назвою Просвітництво. Він мав вплив не тільки на світську історію, але і на Церкву. У 19-му столітті з Просвітництва виникає модернізм. Він мав на меті пристосувати правди віри до світу – т.зв. аджорнаменто. Насправді це була ліквідація основних правд християнства – духовна евтаназія.

Святий Пій X видав енцикліку Pascendi Dominici Gregis (1907) і запровадив антимодерністичну присягу. На жаль, частина єпископів, священиків і теологів, які були модерністами, ці перестережливі заходи свідомо не прийняли. Масони використали модерністичних та ліберальних прелатів, священиків і теологів.

Непомильність папи і реальність єресей – 1 частина (+ відео)

Сьогодні Франциск виступає як гробар папства і Церкви.

Який справжній сенс папства – непомильності і примату? Вже з перших століть папа був захисною скелею Церкви, яку «ворота пекельні не подолають» (Мт. 16,18). Суть Церкви – збереження спасительних правд віри, яка базується на особистому відношенні до Христа. На І Ватиканському Соборі (1871) був сформульований догмат про непомильність папи. Непомильність стосується області віри і моралі. Однак в історії Церкви були і папи, які або впали в єресь чи її схвалили, або своїм життям доводили, що є відступниками (втратили віру в Христа). Після проголошення догми про непомильність папи вороги Церкви – масони – почали конструювати план, як найефективніше – з допомогою уряду апостола Петра – знищити Церкву і віру в Христа. У документі масонів Alta Vendita сказано: «Вони будуть думати, що йдуть під прапором ключів Петра, але вже давно ітимуть під нашим прапором…».

Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15) – 6 частина. II Ватиканський Собор і єресі

Великий піст 2017

Вступ:

В який час розпочався Собор і що потрібно було вирішувати? Через вплив німецької протестантської теології відроджувалися єресі модернізму, які засудив ще святий папа Пій X (1907). У світі зростала пропаганда декадентських впливів, які набули масового характеру через поширення телебачення і таким чином почали маніпулювати і кожною сім’єю. Вони програмували кризи в сім’ях і так настала ціла лавина розлучень. Через популяризацію рок-музики настала інвазія культу насильства, нечистоти, окультизму.

Доба вимагала надати ясні доктринальні і моральні директиви проти єресей неомодернізму і деморалізації. Замість обнови християнства прийшло протилежне. У програмі Івана XXIII, в т.зв. аджорнаменто, був розпочатий процес відкриття для світу. Його кульмінацією сьогодні є єретична ексгортація Amoris laetitia, яка ліквідує об’єктивні моральні норми.

Як можливо, що на II Ватиканському соборі була проголошена єресь синкретизму з поганством, а також єресь, що наш Бог тотожний поганському божку місяця з Мекки?

Деякі з сесій другого засідання 1963 року були статистично досліджені. У зібранні в залі взяли участь в середньому 2 135 єпископів. З них в дискусію включились зі своїми коментарями трохи більше двохсот, тобто близько 10%. Решта 90% ніколи не висловилися і обмежилися лише до слухання і голосування.

Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15) – 5 частина. Єресь синкретизму

Великий Піст-2017

Перша Божа Заповідь звучить: «Я – Господь, Бог твій… Нехай не буде в тебе інших богів, крім Мене. Не робитимеш собі ніякого тесаного боввана, подобину того, що на небі вгорі, ані того, що на землі внизу, ні того, що в водах під землею. Не падатимеш ниць перед ними й не служитимеш їм, бо я – Господь, Бог твій…» (Втор. 5,6-9).

На цій основі базуються інші заповіді Декалогу, і всі Божі Заповіді та все Святе Письмо Старого і Нового Завітів. Коли ізраїльтяни замість пошани до одного Бога – Господа – почали вшановувати поганських ідолів, приходили війни та інші кари. За т.зв. пошану до поганських богів, пов’язану з окультними практиками, віщуванням і магією, прийшло навіть вигнання народу у Вавилон. Пророки називали синкретизм з поганством духовним перелюбом і закликали до покаяння. І в Новому Завіті апостол висловлює цю істину: «Яка згода між Христом і Веліялом? … Які взаємини між храмом Божим та ідолами?» (2 Кор. 6,15). Ідолопоклонники і чарівники матимуть частку в озері вогненному (див. Одкр. 21,8).

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

SAMSUNG ua-v-cej-chas-velykoho-postu ua-do-not-suffer-alone ua-heaven-is-beautiful ua-the-truth-the-life-and-the-love-of-every-christian ua-essentially-every-man

Календар

Березень 2017
П В С Ч П С Н
« Лют    
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Слово життя

«Ось чому ми не втрачаємо відваги: хоч наша зовнішня людина занепадає, однак наша внутрішня обновлюється день-у-день. Бо те, що одну мить триває, – наше легке горе – готує нам безмірну вагу вічної слави»

2 Кор. 4,16-17 (від 12.03 до 26.03.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed