Заклик до прощення (+ відео)

 

Львів, 6.02.2014р.

Візантійський Патріархат і Синод єпископів УП ГКЦ 4 лютого 2014 року виголосив молитовну мобілізацію. Тепер проголошує заклик до прощення.

В минулому українці терпіли від поляків, австрійців, росіян і німців. У 20-му столітті українці пережили голодомор та дві світові війни.

В 90-их роках Україна отримала незалежність. Патріотизм, який формувався на ненависті та непрощенні, був фальшивий.

Галичани називають східних українців «москалями», а ті, в свою чергу, називають галичан «бандерівцями-фашистами».

Гасло «Смерть ворогам» призводить до поділу народу і до братовбивчої війни. І тоді вже не буде «Слава Україні», але – ганьба і самогубство, через гендер-гомосексуалізм.

Метою глобалістів є – знищити християнство в Україні, через євромайдан впровадити гомосексуалізм, викрадання дітей, евтаназію, аморальність. Tим самим встановити владу антихриста.

Головну вину за ненависть та поділ в народі сьогодні несе церковна ієрархія, яка не проповідувала українцям живого Христа та правдиве покаяння! Сьогодні вона просуває євросодом.

Реальність для кожної людини є така, що рано чи пізно всі помремо! Після смерті нас чекає Божий суд, на якому дамо відповідь за все скоєне зло, всі кривди, які ми спричинили іншим. Друга реальність полягає в тому, що відплатою за непрощенний гріх є вічна смерть в пеклі.

Поки ще живеш, який вихід? Покаяння!

По-перше усвідом собі: Бог прощає.

Що тепер хоче Ісус від українців? Він сам відповідає: «Покайтеся і вірте в Євангелію». (Мк. 1,15) «Якщо не покаєтесь, всі загинете». (Лк. 13,3)

В молитві проживи, що Бог бачить тебе і твої гріхи. В тому світлі перед собою і перед Богом визнай свої гріхи. За них Ісус заплатив на хресті. Через цю твою віру в Ісуса, твої гріхи прощаються.

По-друге усвідом собі: Ти повинен простити

Ісус наголошує: «Коли ви не будете прощати людям, то й Отець ваш небесний не простить вам провин ваших». (Мт. 6,15) Ти визнав свої гріхи. Визнай і те, що ти зранив інших. І в цьому правдивому світлі ти мав би простити тим, які тебе зранили. Це є плоди правдивого покаяння: Бог прощає тобі, а ти прощаєш ближньому.

Заклик

В ці дні Бог хоче, щоб Україна воскресла, через покаяння! Умова покаяння: відректися духа євро-майдану. Відректися духа ненависті та непрощення до російськомовної частини України та російського народу. Також українці зі Сходу повинні відректися духа ненависті та непрощення до галичан. Нехай кожен це зробить принаймні перед одним свідком. Ті, які на євромайдані були активні, нехай це зроблять в Києві, а також нехай зануряться в Дніпро.  Це є знак хрещення покаяння, яке чинив Іван Хреститель на ріці Йордан. Друга умова, яку сьогодні хоче Бог це: щоб кожен українець  присвячував щодня одну годину молитві до Бога. Тільки через покаяння та взаємне прощення Бог збереже український народ від громадянської війни, втрати незалежності та запланованого  автогеноциду України!

За Бога і за Україну!

+ Ілля

Патріарх Візантійського Патріархату

 

+ Маркіян

Глава УП ГКЦ

 

Завантажити: Заклик до прощення (6.2.2014)

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-none-of-the-disciples-was-by-the-cross-except-john ua-christianity-does-not-consist-in-smiles-decency-success ua-hell-knows-the-power-of-prayer ua_the-great-mystery-of-faith ua_christ-was-born-in-bethlehem ua_the-saviour-of-the-world

Календар

Червень 2016
П В С Ч П С Н
« Тра    
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Слово життя

«Лицеміре! Вийми спершу зі свого ока колоду, і тоді побачиш, як вийняти з ока брата твого скалку»

Mт. 7,5 (від 19.06 до 3.07.2016)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]