«Папа» Франциск закликає людей прийняти «знак звіра»

Україна, 30.09.2014р.

У квітні цього року «папа» Франциск зробив заяву, яка шокувала цілий світ! Бергольйо схвалив та благословив «клеймо звіра», назвавши RFID-чіпи Божим благословенням для людства.

Цитата Франциска «Ми уважно вивчали Святе Письмо, і я можу однозначно сказати, що не має нічого, щоби хоч трошки натякало, що RFID-чіпи з якого-небудь погляду є сатаністичними. Навпаки, ці технології є благословенням від самого Бога, дані людству для вирішення багатьох світових хвороб». (http://praisedc.com/1710415/pope-francis-gives-support-to-rfid-chip-implantation-shocking-video)

Вислів цього т.зв. «папи» є зрадою Бога, вершиною богохульства та брехні. Це явний гріх проти Святого Духа!

Бергольйо – фальшивий пророк з духом світу. Православні монахи з Афону ще 20 років тому в Божому Дусі сказали ясне пророцьке слово, коли наполегливо застерігали від чіпізації.

Крім цього, наукові дослідження світових вчених однозначно вказують, що RFID-чіпи за всіма ознаками відповідають описаному в книзі Одкровення «клейму звіра» (див. дослідження доктора Карла В. Сандерса – trumpetministries.net).

Всі щирі християни, які у своєму житті дотримуються Божого слова та апостольського передання, вбачають в RFID-імплантатах «клеймо звіра». І навіть, якщо б Святе Письмо не говорило про «клеймо звіра», то ця сатаністична система, яка діє на волю людини і поневолює її, робить з неї підконтрольного біоробота. Кожен, хто прийме такий чіп, втратить власну свободу, вічне життя і стане рабом диявола. І якщо б згодом хтось захотів вирватися з цієї системи, то вже не зможе. Християнин повинен відкинути імплантацію чіпа з числом 666, навіть за ціну мученицької смерті.

На завершення свого виступу Франциск, як голова держави Ватикан, заявив всім присутнім про свій «радісний» план: зробити імплантацію RFID-чіпа (який імплантується на руку або чоло) обов’язковою для всіх жителів Ватикану. Такого ще не дозволив собі жоден президент в світі, навіть Обама. Отож ще ніхто не є таким радикальним антихристом, як Франциск.

Незважаючи на весь побожний імідж, який світові мас-медіа створили псевдо-папі Франциску, плоди його діяльності є явними! Відколи він став главою Церкви, то не чинив покаяння за гомосексуальні та педофільні злочини, які відбувалися та відбуваються між священиками, єпископами та кардиналами. Навпаки, він схвалив гомосексуалізм (див. авіа-інтерв’ю Франциска). А тепер «клеймо звіра» назвав Божим благословенням і закликав всіх католиків прийняти імплантати, що є прямою дорогою до пекла.

Напрямок, яким Франциск веде Католицьку Церкву, не є Христовим, але явно антихристовим. Псевдо-папа Франциск є одним з предтеч та апостолів антихриста! Його мета – обманути якнайбільшу кількість людей та завести їх до вічної погибелі.

Франциск стягнув на себе Боже прокляття: «Хто б проповідував інше Євангеліє … навіть, якщо б це був ангел з неба, нехай буде проклятий!» (Гал. 1,8-9).

Цим листом Візантійський Католицький Патріархат в ім’я Триєдиного Бога застерігає в сумлінні кожного католика і кожного християнина: «Хто прийме клеймо звіра на праву руку чи чоло, буде мучений вогнем і сіркою на віки вічні» (пор. Одкр.14,9-11). Хто послухає апостата і єретика Франциска та імплантує собі RFID-чіп – НАВІКИ БУДЕ ГОРІТИ В ПЕКЛІ!

Шокуючі заяви, які лунають з апостатичного Ватикану, щораз більше виявляють, що Ватикан та сучасна католицька ієрархія відпали від Бога. Кожний єпископ та священик нехай перестане згадувати в Літургії апостата Франциска. Якщо цього не зробить, виявляє свою духовну єдність з ним. Якщо ж перестане згадувати і за це буде вилучений з апостатичної структури, нехай з малою групою вірних йде в підпілля. Це є відповідь на питання, що сьогодні робити. Якщо ж священик згадує папу-апостата, віруючі в сумлінні зобов’язані перервати будь-які стосунки з таким священиком. Святі Літургії і Тайни, які уділяє, перед Богом є недійсні! Такий священик вже під проводом апостатичного духа псевдо-папи не веде душі до неба, але до пекла.

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Католицького Патріархату

 

+ Тимотей, ЧСВВр                           + Методій, ЧСВВр

єпископи-секретарі

 

Копії:

- Держсекретаріату Ватикану

- Єпископам Православних Церков України, Росії, Білорусі

- ЗМІ

 

Завантажити: «Папа» Франциск закликає людей прийняти «знак звіра»

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Квітень 2017
П В С Ч П С Н
« Бер    
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Слово життя

«А що ви сини, Бог послав у ваші серця Духа Сина свого, який взиває “Авва, Отче!” Тому ти вже не раб, а син; а коли син, то спадкоємець завдяки Богові»

Гал. 4,6-7 (від 23.04 до 07.05.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed