Маніфест Evangelii Gaudium (EV)

1.04.2015р.

Християнам-католикам і некатоликам

 

Папа Франциск проповідує інше євангеліє, за яке падає Боже прокляття! «Якщо б хтось проповідував інше евангеліє, і навіть якщо б це був ангел з неба, хай буде проклятий – анатема!» (див. Гал. 1,8-9). Франциск пише: «Мрію про місіонерський вибір, здатний все змінити, – щоб звичаї, стиль життя, розклад занять, мова і всі церковні структури стали більш придатними дорогами для євангелізації сучасного світу, ніж для самозбереження». Це груба маніпуляція! Що це означає: «все змінити»? Насправді йдеться про довершення процесу вигнання Божого Духа з останнього католика і про прийняття духу цього світу. Церковні структури, мова, стиль і розклад занять будуть змінені, тобто повністю віддані на службу антиєвангелізації – сатанізації. Цей анти- «місіонерський вибір» виступає проти Бога, проти Церкви і папства.

Мрія Франциска вже реалізована. На жаль, вже раніше була підготовлена «придатна дорога» синкретизму з поганством: 1965 – Nostra Aetate, 1986 – Асиж, шлях пост-соборного неомодернізму (історично-критична філософія), а беатифікація Івана Павла II, який це прийняв і просовував, вже 1.05.2011р. стягнула на Ватикан Божу анатему.

У Маніфесті EV Франциск дає програму «нового шляху прочанства Церкви»! У чому нового? У тому, що католик залишить шлях Христового Євангелія, традиції апостолів і святих? Якщо некритично вводиться це «нове», то існує небезпека стрибка у прірву і злиття з духом світу. Ісус і апостоли від цього ясно застерігали!

Наступна фраза: «новий етап євангелізації». Яка нова євангелізація без правдивого покаяння, без чіткого проголошення суті Євангелія, без однозначного прийняття Христа як єдиного Спасителя і Господа? Справжня євангелізація пов’язана з радикальним відділенням від поганства і духу світу, з яким християнин повинен боротися до самої смерті. Назвати шлях самознищення і бунту проти Євангелія Христового «Evangelii gaudium» (Радість Євангелія) – це великий обман. Насправді це анти-євангеліє mortis (смерті).

Наступна фраза «нове послання і нові парадигми». США і ЄС легалізують гендер-аморальності: гомосексуалізм, транссексуалізм, педофілію, зоофілію, садомазохізм, інцест, некрофілію, наркотики, евтаназію, торгівлю людськими органами… Ватикан на це мовчав, а тепер Франциск назве це «новими парадигмами». У батьків крадуть дітей – тільки в Норвегії 59 з цих жертв ювенальної юстиції щорічно здійснюють самогубства. «Права» ЛГБТ-осіб – це насправді привілеювання певної касти. Гомофобні закони насправді є диктатурою і тиранією більше 99% населення. Цим США проштовхує безправ’я і злочини проти людяності. Але Франциск це схвалює і називає «новими парадигмами»! ООН запроваджує сексуальне «виховання» дітей. Насправді йдеться про їх моральне знищення. Діти не мають права самі про себе сказати, що вони є хлопчиком або дівчинкою, але можуть т.зв. обрати стать! Ватикан мовчить на ці злочини! А Франциск називає їх «новими парадигмами».

Наступні фрази з Маніфесту: «новий порядок міжособистісних відносин», «нові процеси в суспільстві», «нові горизонти мислення»… Що насправді просовується за фразами «новий» і «нові»? Це «нове» вже проявилося на Синоді про сім’ю у Ватикані 5-19.10.2014. Цитата з документа: «У гомосексуалістів є таланти і якості, які вони можуть запропонувати християнській громаді…» (п.50, 13.10.2014). Спроби примирити Боже слово і традицію з гомосексуалізмом такі абсурдні, як примирення Христа з дияволом (2 Кор. 6,15). Знищені вогнем міста Содом і Гоморра були попередженням за ці «нові шляхи» і «нові парадигми». Франциск I через просування «нового порядку» і «нового євангелія» готує католикам і всьому людству кару вічного вогню (Юда 7).

Яким є прихований план Франциска? По-перше, «толерантне» ставлення замість абсолютно необхідного покаяння. Потім уділення Св.Тайни шлюбу для гомосексуалістів, транссексуалів і, нарешті, офіційне прийняття гомосексуалістів у священичі та єпископські структури, в семінарії і монастирі!

Франциск веде католиків назустріч антихристу побожними фразами про «новий порядок міжособистісних відносин», «нові процеси в суспільстві» і «новий шлях прочанства  Церкви»… Але за цими термінами ховаються аморальні злочини, які суперечать розуму, Божим законам і ведуть до самоліквідації особистості, Церкви та людства. Церква вже не є сіллю світу, але джерелом отруєння себе і народів.

Який дух є за Франциском і його маніфестом EV, виявляють і мас-медіа. Цитата: «27.03.2015 Білий дім підтвердив дату зустрічі американського президента з папою Франциском I в президентському палаці у Вашингтоні. Це відбудеться 23 вересня 2015 в рамках поїздки Святішого Отця на міжнародну зустріч сімей у Філадельфії».

Сьогодні, особливо через проштовхування ідеології гомосексуалізму та викрадання дітей ювенальною юстицією, сім’ї переживають надзвичайну кризу. Ця ідеологія також включає в себе обов’язкову вакцинацію, наслідком якої є безпліддя, порушення імунної системи, аутизм. Дітей також нищить нова система освіти – їм дають конкретні інструкції до скоєння сексуальних збочень, а у батьків, які відмовляються пускати дітей на такі уроки, дітей вилучають (приклад: Німеччина, Норвегія). Чи буде це вирішувати Франциск? Чи надасть Обамі чітку вимогу, щоб скасував проголошений ним пріоритет гомосексуалізму в зовнішній політиці? Чи буде говорити про те, щоб молодь виховувалась до самодисципліни, моральної чистоти і подружньої вірності? Нічого подібного не буде вирішувати! Основною програмою там буде запровадження «нових парадигм» про нові сім’ї гомосексуалістів і транссексуалів. Прикладом може служити зустріч Франциска I з транссексуалом Дієго Неріа, який народився жінкою, а тепер, після «реінкарнації», став чоловіком. На зустрічі з Обамою Франциск I, як глава Католицької Церкви, мав би ясно виступити проти ліквідації моральних цінностей через легалізацію аморальності з метою сатанізації людського суспільства і запланованого автогеноциду людства до т.зв. золотого мільярду! Він мав би протестувати проти злочинного анти-виховання, яке веде до сексуальних збочень. Мав би… Але він не слуга Христа, але слуга антихриста! А це потрібно знати!

Далі в прес-комюніке секретаріату Білого дому написано: «В ході візиту президент з папою буде продовжувати діалог, розпочатий ще в березні 2014 року, на наступні теми: «піклування про маргіналізованих і бідних», «розширення економічних можливостей для всіх», «турбота про довкілля»… Що до цього додати? Це знущання над папством і справжньою євангелізацією! Франциск I своїм жестом схвалює злочини Обами проти християнства і проти людяності. Це його «нові горизонти мислення». Цим жестом він схвалює проголошений Обамою пріоритет гомосексуалізму! Кому служить Обама? Христу або антихристу, Богу або дияволу? А той, хто перебуває з ним в єдності, також має духа антихриста і служить сатані! Священик, який в Літургії творить з Франциском внутрішню єдність і згадує його ім’я, цим виявляє свою єдність з духом антихриста. Літургії такого священика вже не дійсні! Віруючі зобов’язані перестерегти такого священика, тому що цей «новий шлях» Франциска веде до погибелі разом з його антиєвангелієм і його «новими парадигмами»! Кожен священик і кожен християнин в цей час масового відступництва зобов’язаний визнати свою правовірну католицьку віру – найкраще, відповідно до поданого формуляру. Хто погоджується з відступницькими жестами і позицією Франциска I, той має духа антихриста! Відречися єресей і визнай правовірну віру, яка була тут з апостольських часів. Кожен день присвяти 1 годину справжній розмові з Богом, давай Йому свої гріхи, свої проблеми і проси Його про витривалість аж до кінця навіть ціною мучеництва!

Формуляр визнання віри:

1) Чи відрікаєшся історично-критичного неомодернізму, і духа атеїзму, який є за ним? Відрікаюся!

2) Чи відрікаєшся духа Nostra Aetate і т.зв. духа Асижу – духа антихриста? Відрікаюся!

3) Чи відрікаєшся духа гендер-гей ідеології та пов’язаної з нею ювенальної юстиції? Відрікаюся!

4) Чи відрікаєшся сатани і демонів, особливо тих, які сьогодні діють через різні приховані форми магії, ворожіння і спіритизму (гомеопатія, акупунктура, гіпноз, віщування маятником) і духа Нью Ейдж? Відрікаюся!

5) Чи відрікаєшся духа, який є за масонством? Відрікаюся!

6) Чи віруєш, що за нас, тобто і за тебе і за твої гріхи Господь Ісус Христос помер на хресті і на третій день воскрес із мертвих – а це реально та історично? Так, вірую!

7) Чи приймаєш Господа Ісуса за свого Спасителя і чи віддаєш Йому своє життя? Так!

8) Чи приймаєш заповіт з хреста, виражений словами Христа до учня «Ось мати твоя!»? Так!

9) Чи приймаєш повноту Святого Духа, щоб бути мартирем Христа, як апостоли? Так!

 

Кожен, хто хоче спастися, повинен однозначним формулюванням відректися духа антихриста. «Маніфест» Франциска EV насправді є антиєвангелієм смерті, за яке на того, хто приймає його, падає Боже прокляття згідно Гал.1,8-9! Сьогодні Ісус Христос говорить і тобі: «Якщо не покаєшся, загинеш!» (див. Лк 13,3).

 

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

На шлях навернення, покаяння і наслідування Христа благословляють

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

 

+  Методій, ЧСВВр                       + Тимотей, ЧСВВр

Єпископи-секретарі Візантійського Вселенського Патріархату

 

див. http://vkpatriarhat.org.ua/?page_id=22185

 

 

Копії:

- Держсекретаріату Ватикану

- Католицьким єпископствам

- Православним єпископам

- Президентам Європи і Америки

- Депутатам ЄС

- ЗМІ

 

Завантажити: Маніфест Evangelii Gaudium (EV) (1.4.2015)

 

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

SAMSUNG ua-v-cej-chas-velykoho-postu ua-do-not-suffer-alone ua-heaven-is-beautiful ua-the-truth-the-life-and-the-love-of-every-christian ua-essentially-every-man

Календар

Березень 2017
П В С Ч П С Н
« Лют    
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Слово життя

«Ось чому ми не втрачаємо відваги: хоч наша зовнішня людина занепадає, однак наша внутрішня обновлюється день-у-день. Бо те, що одну мить триває, – наше легке горе – готує нам безмірну вагу вічної слави»

2 Кор. 4,16-17 (від 12.03 до 26.03.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed