Гузар хоче розбагатіти

відповідь на статтю Гузара «Як розбагатіти»

http://www.kyrios.org.ua/news/ugcc/17467-jak-buti-bagatim.html

Гузар вже звик виступати як українсько-сіонський мудрець. З професійним пафосом сипле з рукава поради будь-якого виду і систематично змінює християнське мислення на т.зв. постконфесійне, тобто на мислення Нью Ейдж. Однак найохочіше радить іншим, як вони мають позбутися своїх грошей: дати йому –  Гузару. Його всежиттєве кредо сконцентроване до слова: гроші! Він стверджує:  «Гріш – наш єдиний захист».

Церковні ризи і висока церковна посада, на  Гузарове «щастя», ефективно діє в Україні і на багатих! Завжди досить лише кілька побожних фраз та психологічних трюків і гроші сиплються, адже голос Гузара – це голос Божий! Хто б посмів сумніватися?

Але замовчується те, що Гузар зрадив Христа і Церкву, як апостол Юда. Замовчується, що він проповідує єресі, які заперечують суть християнства: висміює Богородицю і порівнює її з поганською  богинею Шаконталією; висміює воплочення Христа, порівнюючи його з поганською атракцією «deus eх machina»; просовує гомосексуалізм і заперечує вічність пекла (пор. «Бесіди з блаженнішим…»). І за ці єресі він виключений з Христової Церкви (згідно Гал. 1,8-9). Гузар не чинить покаяння, а тому  прокляття на ньому залишається!

Гузар є єретиком і апостатом, але лицемірно прикривається Богом. Коли закликає, щоб багаті давали Богу гроші, то хоче грошей для себе. Психологічно змушує їх давати йому принаймні десятину.

Найбільші світові банкіри також дають гроші своєму богу з малим «б» і просять від нього «благословення». Це робить, наприклад, і фірма «Проктер енд Гембл», це роблять і рок-зірки, і просять «успіху» від цього псевдобога.

Цитата Гузара: «Багата людина мусить мати відповідні стосунки до свого творця».

Кого має на увазі Гузар під поняттям творець? Триєдиного Бога, чи відповідно до ідеології, яку просовує, масонського «великого  архітектора всесвіту»?

Цитата: «Найбільше лихо для багатої людини – це думати, що вона вже не потребує Бога».

Це дійсно нещастя, не тільки для багатого, але й для бідного, думати, що вже не потребує Бога. Але Гузар не використовує цей правдивий аргумент для того, щоб привести багатих людей до навернення і на шлях спасіння, але щоб виманити від них для себе якнайбільше грошей під прикриттям того, що вони дають їх Богу.

Священики та вірні мають багато досвідів того, яким способом Гузар багатіє: вигадав різні «цеголки», катедратики, грамоти за те, скільки хто дав грошей, всілякі концерти, на які віруючі в обов’язковому порядку мусіли купувати квитки за підвищеною ціною. Він будував у Києві собор і ніде не оприлюднив правдивого звіту, скільки насправді отримав і скільки насправді інвестував. Храм міг бути побудований за один рік. Він будував його 10 років, щоб мати причину для постійного збору грошей. За гроші продавав священичі свячення, парафії – все крутилося тільки навколо золотого тельця – грошей.

Гузар тепер має величну мету – стати церковним олігархом! Хто, на його думку, в цьому йому допоможе? Українські олігархи. Достатньо лише відчерпнути з їхнього багатства.

Шановні багаті люди України, не давайте Гузару жодної гривні. Якщо хочете отримати благословення від Бога, давайте гроші бідним, як каже Св. Письмо: «Усе, що ви зробили одному з Моїх братів найменших – ви Мені зробили» (Мт. 25,40).

+ Методій, ЧСВВр    + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі Візантійського Вселенського Патріархату

17.08.2015

Копії:

- Українським олігархам

- ЗМІ

 

Завантажити: Гузар хоче розбагатіти /відповідь на статтю Гузара «Як розбагатіти»/ (17.08.2015)

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Квітень 2017
П В С Ч П С Н
« Бер    
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Слово життя

«А що ви сини, Бог послав у ваші серця Духа Сина свого, який взиває “Авва, Отче!” Тому ти вже не раб, а син; а коли син, то спадкоємець завдяки Богові»

Гал. 4,6-7 (від 23.04 до 07.05.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed