Конкретна модель молитви

Уявлю собі великий стадіон. Попереду є завіса, на якій написано: «Відплата за гріх смерть» (Рим. 6,23). Перед нею відбувається суд. Там стоїть судний престол і місце для оскарженого, де його поставлять з кайданами на руках. З одного боку – демони, з іншого – ангели. Демони спокійно посміхаються, ангели сумні. Я стою спереду, на місці обвинуваченого, і відбувається Божий суд. За мною є все людство. Це дуже неприємно, бо відкривається перед усіма багато речей і дається їх до світла. Я хотів би сховатися, але нема де. «Нема нічого захованого, що не виявиться». Всі мої гріхи зняті небесними камерами, нічого не пропущено – жодна хвилина мого життя. Переді мною два ряди книг, кожен рік мого життя записаний в одній книзі. Демони оскаржують. Це реальність – свідоцтва і докази є в книгах. На завісі можуть бути показані навіть записи деяких моїх гріхів. Через декілька секунд виданий ясний вердикт: відплата за гріх – смерть. Смерть – справедлива заплата. Мої руки зв’язані кайданами і я тримаю в них боргову розписку.

Це дуже неприємна ситуація. Кожен з нас колись стане на Божому суді. Але є спосіб, як уникнути цього суду. Боже слово каже: «Якщо самі себе судите, то вже не будете суджені». Вже тепер ми повинні пережити, що стаємо перед Всемогутнім Богом і перед цілим всесвітом та викриваємо свій гріх, свою гріховність. Тепер визнаю: я свавільник, наприклад, сьогодні робив стільки речей без Тебе, Господи, діяв тільки з самого себе, згідно свого розуму і відчуттів.

Я гедоніст: лінивство, нестриманість, вивищення свого еґо на перше місце і т.д.

Я осуджувач: ближній зробив те і те, а я вже подумки його осуджував і принижував. Боже, тоді і тоді це проявилося.

Коли прийшло якесь терпіння чи випробування, я одразу ж бунтувався. Чому? Чому? Чому? Я бунтівник.

Слово Боже ясно каже: «За кожне пусте слово дасте відповідь». А скільки порожніх слів я сказав!

Відповідно до цих стандартів, кожен засуджений. Всі згрішили, отож не буду говорити, що я ні. Треба поставити це до світла. «Якщо ходимо у світлі…». Це є те ходіння у світлі. А тепер винесений смертний вирок: «Заплата за гріх – смерть». Моє ім’я і прізвище, народжений тоді і тоді, засуджений на смерть. Чому? Бо приєднався до загальнолюдського бунту проти Бога, ототожнився з гріхом. Так, відплата за гріх – смерть, але тепер маю ще можливість прийняти прощення, бо я ще в часі. Тепер ще є час – час спасіння! Потім, після смерті, коли прийде остаточний кінець, часу вже не буде!

А тепер відкривається завіса і за нею бачу Ісуса на хресті, який каже: «Цю смерть Я прийняв за тебе. Я помер за тебе. Щоб ти мав життя, я пожертвував Своїм життям. Моя Кров була пролита за твої гріхи, Я взяв їх всіх на Себе. Маєш шанс – або приймеш, або відкинеш. Приймаєш це?» – «Так, Господи, приймаю!». «Кров Христова очищує нас від кожного гріха». Тоді дивлюся на Ісуса, приходжу до Нього, в дусі доторкнуся головою Його хреста, а назовні зроблю на собі знак хреста. Усвідомлю дату свого народження і своє життя аж до теперішнього часу. Все було дано під силу Христової Крові, всі ці боргові розписки. Все – думки, слова, діла, згіршення… Боргова розписка розірвана, книги спалені вогнем і записи витерті. Я отримую амністію. Всі гріхи стерті. Ісус за все це заплатив, і навіть якщо б моїх гріхів було в 100 000 раз більше. Переживаю радість: Ісус цілковито заплатив за мене! Своєю кров’ю Він стер всі мої борги. А якщо до цих гріхів я буду думками повертатися і залишатися в них, то це прояв невіри. Тоді я не вірю в силу Христової Крові. А тепер треба зробити наступний крок – під хрестом дякувати Господу. Саме тоді прийде жива віра, що це дійсно так. Тоді подумки можу свідчити перед цілим всесвітом: Навіть якщо б я був найбільшим грішником, Кров Христа стерла всі записи моїх гріхів з книги життя. Там немає жодного, який би не був покритий Христовою кров’ю.

Розбійник на хресті розбудив досконалий жаль, єдиним актом віри – поглядом на Ісуса. Він все віддав Йому і став першим святим. Ця інструкція є і для нас, вона швидкодіюча і дуже важлива. Треба постійно пам’ятати і рахуватися з силою крові Агнця.

 

Завантажити: Конкретна модель молитви

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Квітень 2017
П В С Ч П С Н
« Бер    
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Слово життя

«А що ви сини, Бог послав у ваші серця Духа Сина свого, який взиває “Авва, Отче!” Тому ти вже не раб, а син; а коли син, то спадкоємець завдяки Богові»

Гал. 4,6-7 (від 23.04 до 07.05.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed