Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15) – 5 частина. Єресь синкретизму

Великий Піст-2017

Перша Божа Заповідь звучить: «Я – Господь, Бог твій… Нехай не буде в тебе інших богів, крім Мене. Не робитимеш собі ніякого тесаного боввана, подобину того, що на небі вгорі, ані того, що на землі внизу, ні того, що в водах під землею. Не падатимеш ниць перед ними й не служитимеш їм, бо я – Господь, Бог твій…» (Втор. 5,6-9).

На цій основі базуються інші заповіді Декалогу, і всі Божі Заповіді та все Святе Письмо Старого і Нового Завітів. Коли ізраїльтяни замість пошани до одного Бога – Господа – почали вшановувати поганських ідолів, приходили війни та інші кари. За т.зв. пошану до поганських богів, пов’язану з окультними практиками, віщуванням і магією, прийшло навіть вигнання народу у Вавилон. Пророки називали синкретизм з поганством духовним перелюбом і закликали до покаяння. І в Новому Завіті апостол висловлює цю істину: «Яка згода між Христом і Веліялом? … Які взаємини між храмом Божим та ідолами?» (2 Кор. 6,15). Ідолопоклонники і чарівники матимуть частку в озері вогненному (див. Одкр. 21,8).

II Ватиканський Собор проголосив єресь про пошану до поганських культів і цим фактично і про пошану до їх демонів.  Це прояв абсолютної сліпоти та незнання Святого Письма і Традиції. Також цей Собор проголосив єресь, що ми з мусульманами маємо спільного, одного Бога. Плодом цієї єресі є інвазія поганства та ісламізація християнських народів. Тому також настала паралізація справжньої місії поганам, мусульманам і навіть євреям.

Коротко скажемо про суть поганського індуїзму, буддизму та ісламу:

Індуїзм

Індуїзм – це поганство, яке поклоняється тваринам, як богам, вірить в реінкарнацію, тобто в перевтілення людей (навіть в тварин, змій і комах), вводить кастову систему, в якій даліти (найнижча каста населення) мають менше значення, ніж будь-яка тварина або комаха! З причини реінкарнації заборонено їсти м’ясо. Стосовно відношення до людини, в Індії ви побачите хворих людей, що лежать на вулиці, яких ніхто навіть не помічає, бо це нібито їх карма, а хто про них піклується, той, згідно індуїзму, їм шкодить. З причини реінкарнації не можна вбивати ні комарів, ні щурів, ні будь-яких інших тварин, але, з іншого боку, багато індуїстів декілька років тому напали на християнські села, де замордували християн. Це конкретний приклад т.зв. індуїстського «ненасилля», про яке шанувальники Ганді постійно мовчать. Тут вони вже не мають поваги до всього живого – до людини. З особливою пошаною відносяться до корови, яку вважають богинею. Відомий індуїстський лідер Ганді написав оду корові, яка з п’яти причин дорожча йому, ніж його рідна мати. До того ж він стверджує, що у корови священний навіть її кал. Тому багато гуру намазують себе цим калом.

Йога – це прихована пастка індуїстської релігії. Всі йоги вірять в себе як в бога або як в частину божества. Отож йога у своїй суті є фальшивим самовідкупленням. Насправді вона формує грішне «я» старої людини в егоїзмі. Сатана стоїть за всіма ідолами і богами, а також за темним вченням індуїзму. Ісус прийшов, щоб знищити діла диявола і темряви (див. 1Ів 3,8). Завдяки тезі ІІ Ватиканського собору про пошану до поганства, півстоліття тому настала сильна інвазія індуїзму через хата-йогу і не тільки до Європи. Йога пропагувалася як нешкідлива гімнастика, корисна для фізичного і психічного здоров’я. Однак замовчувалася мета: відкриття поганському індуїзму і прийняття антихристівського духа Нью Ейдж!

Буддизм

Буддисти вважають вкрай принизливим приймати існування Вищої Істоти – Бога, який чуває над своїм творінням і керує людським життям. Буддистам дозволено поклонятися різним божкам, яких вони вважають незрівнянно нижчими, ніж Будда у своїй «досконалості».

Буддизм радикально бореться проти правди про Бога, як Творця світу, а також проти правди, що  Бог дав світові спасіння. Ідеал буддизму – повне знищення світу, а передусім знищення особового буття – самознищення.

Жінку зображено як щось мерзенне. Цитата зі «священних» текстів: «Жінка – це пекло для живих істот». Жінка начебто нездатна осягнути самоспасіння, доки не перевтілиться в чоловіка (корінь транссексуалізму). В буддизмі «відкуплення – це пізнання, що все є одно!». Це твердження є запереченням реальності і розуму, який відрізняє добро і зло, правду і брехню. Згідно своєї псевдомістики, що все є одно, буддисти є атеїстами і в той же час шанувальниками демонів. Найбільшим парадоксом є т.зв. міжрелігійні зустрічі християн і буддистів з колосально брехливим твердженнями християн, що ми з ними нібито маємо одного Бога.

Страхітливе свідчення про тибетський буддизм Станіслава М.:

«Я був буддистом. В Далай-ламі ми приймаємо і визнаємо одного з антихристів!

Під час повторювання мантр буддист запрошує до себе демонів і дияволів, щоб буквально його опанували. Наприклад, найвідоміша практика Тибетського буддизму – т.зв. «чод», проводиться на цвинтарях, які фактично є долиною людських трупів – тіл, кинених грифам. Те саме робить в уяві медитуючий, але кидає куски м’яса зі свого тіла не грифам, а демонам і своїм божкам. Так людина може протягом одного дня жертвувати своє тіло демонам і понад 1000 разів. Наприклад, вже в нижчій формі буддизму, в т.зв. ваджраяна-буддизмі, існує підготовча практика ньондро. Понад 10 000 разів ти маєш ототожнитися з божеством (демоном), рецитуючи його мантру, Тільки тоді, коли людина завершить медитації жертвоприношення, їй можуть довірити наступні медитаційні техніки. Всі вони базуються на такій системі, щоб людину опанувало те чи інше божество. А я говорю про божків (демонів), що мають намисто із відрубаних голів і людських черепів з відкритим мозком (Вайракіла, Екаджаті, і подібні божки).

Для буддиста головним є перевтілення (реінкарнація) і досягнення нірвани. Нірвана – це ідентифікація з демонським божеством і цілковите заперечення власної особи.

Вчення про реінкарнацію брехливо заперечує основні правди християнства: особового Бога, Ісуса як Спасителя, безсмертну душу, небо, пекло, гріх. З дзен-медитацій походить бойове мистецтво.

Сьогодні проводиться наймасовіша псевдомісія буддизму на території колишнього християнського світу. Цьому служить пропаганда бойового мистецтва у фільмах, літературі та через курси, починаючи вже з початкових шкіл.

До псевдомісії належать і буддійські практики віщування: т.зв. і-чінґ, китайські гороскопи зі знаками зодіаку та ін.

Магічне лікування: акупунктура, акупресура і китайські масажі походять з вчення про т.зв. позитивні і негативні енергії, про інь-янь і т.зв. меридіани, однак це все фальшива духовність, поєднана з медитаціями, а отже з відкриванням себе демонам.

Псевдомісії буддизму служать і чайні, символи демонів і драконів на гобеленах, порцеляні; татуювання, пірсінг, фігурки будди, оздоблення помешкання згідно фен-шуй (з жабами, черепахами, слонами…). Все це має окультне коріння і сьогодні стає частиною життя необізнаних

християн.

Ця псевдомісія поганського буддизму на християнських територіях могла настати в такому масовому масштабі тільки завдяки декрету II Ватиканського собору про пошану до поганства, а фактично і про пошану до їх демонів.

Іслам

Іслам виник в 7 столітті в арабському середовищі. В Мецці жили євреї і меншини християн. І ті і другі вшановували єдиного Бога. Також там жили погани, які вшановували своїх божків – демонів. У Мецці найбільшим (акбар) з них вважався божок місяця, званий Аллах. Віра християн і євреїв в єдиного Бога (монотеїзм) призвела до поступового зникнення пітьми поганства в цій частині Аравії. Однак Мухаммед отримав демонську інспірацію, як зберегти поганство. Створений ним іслам проголосив єдиним богом поганського божка місяця Аллаха, найвищого з 360 поганських богів Мекки.

Потім іслам став ефективним засобом для фізичного винищення християн. Цей кровожерливий божок Аллах вимагає крові тих, які поклоняються єдиному Господу Богу і вірять в Його Єдинородного Сина Ісуса Христа. Стверджувати, що Аллах тотожний люблячому Богу Біблії – це грубий обман і маніпуляція! Так званий ісламський монотеїзм насправді є вшануванням найвищого демона, якого Святе Письмо називає дияволом.

«Погани приносять жертву демонам, а не Богові» (1Кор. 10,20). «Приносили в жертву своїх синів і дочок демонам» (Пс.106,37). Про це свідчить та реальність, що мусульмани вбивають своїх синів і дочок, коли вони стають християнами. Поганські демони і сатана вимагають людської крові! Диявол ненавидить істинного Бога. Тому поклонники диявола ритуально відрізають голови християнам, які вшановують єдиного істинного Бога, Бога Авраама. Аллах наказав мусульманам, щоб усіма можливими способами насильства вигублювали зі світу християн.

Незважаючи на те, Собор проголосив єресь про спільного Бога. Таким чином Ватикан офіційно надав Аллаху титул істинного і живого Бога, а цим проголосив лжепророка Мухаммеда правдивим пророком.

Слово «іслам» буквально означає «підкорення». Іслам пропагує т.зв. джихад – священну війну. Її мета – поширити панування цього поганського культу над усіма народами і всім світом. Іслам поділяє людство на дві категорії: на віруючих – мусульман, і невіруючих – кафірів. Згідно Корану треба кожного змусити «підкоритися». Хто не підкориться Аллаху добровільно, того треба підкорити насильно. Цитати з Корану:

«Вам наказано боротися, хоч це для вас неприємно» (2:216).

«Хай борються на шляху Аллаха ті, які купують за земне життя життя майбутнє» (4:74). Коран є ідеологічною основою тероризму і самогубних терористичних нападів.

«Невіруючі є вашими явними ворогами» (4:101). Кожен, хто не є мусульманином, згідно ісламу, є «невіруючим» и «явним ворогом». Християн також вважають невірними. Цитата з Корану: «Воістину, невірними є ті, які говорять: „Месія, Син Марії, є Бог!”» (5:72). Отож, де є той спільний, мирний авраамівський бог – ота брехлива вигадка ІІ Ватиканського собору?

«Убивайте їх, де б ви їх не зустріли… убивайте їх – така відплата невіруючим» (2:191).

Нещодавно під час Різдвяних богослужінь в Іраку були вбиті християни, так само, як і перед Різдвом 2016 року у храмі в Каїрі. Подібно і в Єгипті було здійснено терористичні напади на декілька християнських храмів, при цьому загинуло багато християн. Отож не тільки кривавий геноцид 1,5 млн. вірмен-християн, здійснений турками в 1915 році, але і вся історія свідчить про плоди цієї кровожерної терористичної псевдо-релігії, яка жадає людської крові. Ритуальне відрізання голів є доказом того, що це сатанинські ритуальні жертви.

«Це не ви вбили їх, але Аллах їх вбив… щоб випробувати віруючих добрим випробуванням» (8:17). Ця демагогія повністю заглушує совість і спонукає до масових вбивств без будь-яких моральних бар’єрів. Всі звірства стають причиною до отримання нагороди в мусульманському небі – фактично в пеклі.

«І боріться з ними, …поки вони не стануть поклонятися тільки Аллаху» (8:39). Це мотивація до нападницької війни з метою просування ісламізації і повного знищення християнства. Однією з форм боротьби є і сучасна масова імміграція мусульман до Європи. Хто її підтримує? Новий Світовий Порядок (НСП) і Ватикан!

«І коли минуть священні місяці, то вбивайте многобожників (тобто кафірів), де знайдете їх, вбивайте їх, оточуйте і готуйте проти них всі види пасток!» (9:5). В Нігерії у криницях і каналізаційних ямах знайшли тіла 150 християн. Подібні акції в дусі цього вірша з Корану були проведені також в Нігерії в жовтні 2011 року, а також і пізніше.

Сьогодні відбувається інвазія мусульман в Європу. Перша відбулася в 711 році, друга – в 1453 році, а третя – сьогодні. Ісламський світ провів проти класичної цивілізації 548 битв. Плодом було 270 мільйонів убитих «кафірів». В ході цих битв один мільйон європейців було взято в рабство. Скрізь, де пройшов джихад, автентична культура була повністю викорінена. Туреччина, Північна Африка, Єгипет, Ірак і Сирія – всі ці землі були християнськими.

Існують два Корани: ранній, мекканський Коран, який є «мирним», і пізній, медінський Коран, який сповнений джихаду. Іслам на все завжди має дві відповіді: погляд мирний (Коран мекканський) і погляд джихаду (Коран медінський). В Медінському Корані джихаду присвячено вже 24%.

Джихад – це війна проти кафірів з метою встановлення законів шаріату. Коран 2:216: «Вам наказано воювати, хоч це вам неприємно. Можливо, вам неприємно те, що є благом для вас».

о5.4[*]: «Не існує жодне законне покарання за вбивство тих, які відреклися від ісламу (стали християнами)».

Кафір означає  немусульманин. Мусульманин зобов’язаний ненавидіти те, що ненавидить Аллах, а Аллах ненавидить кафірів. Тому мусульманин повинен поводити себе відповідно до цього. «Не дозволено давати милостиню кафірам» (h8.24*). «Кафіри будуть прокляті, і де б їх не знайшли, їх будуть ловити і вбивати. Така була постанова Аллаха і не знайдеш зміни в дорогах Аллаха» (Коран 33:60).

Цитата з Корану: «…подорож протягом дня або ночі в джихаді вартує більше, ніж вся земля і все, що на ній».

Західна цивілізація під законом шаріату не має шансів на виживання. Якщо в Німеччину переселиться 1 мільйон мусульман, які розділяться на 1000 релігійних громад, і кожна отримає 2,5 млн. євро на рік, то разом отримають 2 млрд. 500 млн. на рік.

Подібно псевдопапа Франциск цинічно заявив, що християни в Європі повинні на кожну парафію, в кожен монастир і на кожне паломницьке місце прийняти групу мусульман.

За останні 50 років в Європу переїхало понад 50 мільйонів мусульман. В Єропі було побудовано сотні мечетей. Цій інвазії відкрив двері ІІ Ватиканський собор брехливим твердженням, що ми з мусульманами маємо одного спільного Бога. А це єресь максима!

Висновок

Справжнє покаяння означає:

1) визнати, що II Ватиканський Собор впав у єресь про т.зв. пошану до поган та ісламу.

2) скасувати т.зв. міжрелігійний діалог. Замість нього розпочати справжню місію до поганських народів! У силі Святого Духа проповідувати єдиного Спасителя, Ісуса Христа! Так як це робили святі апостоли і місіонери минулих століть, і багато з них заплатили за це навіть мученицькою смертю.

3) треба розпочати реєвангелізацію Європи, передусім  християн, які стали поганами, а також буддистів, індуїстів і мусульман. Це Божа воля згідно Мт. 28,18-20.

В Христі

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій, ЧСВВр         + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі

http://vkpatriarhat.org.ua/?page_id=22185

 

Копії:

- Католицьким і православним єпископам

- ЗМІ

 

_________________________________________________________________________________________________________________

[*] числовий показник в написаному праві шаріату, The Reliance of the Traveller

 

Завантажити:  Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15) – 5 частина. Єресь синкретизму

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

voskreslyj-isus-vhodyt-cherez-osobystu-molytvu ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Травень 2017
П В С Ч П С Н
« Кві    
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Слово життя

«Бо ви спасенні благодаттю через віру. І це не від вас: воно дар Божий. Воно не від діл, щоб ніхто не міг хвалитися»

Еф. 2,8-9 (від 21.05 до 04.06.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed