Великий піст 2017 – реформа Церкви (+ відео)

Коли Ісус говорив про покаяння, двічі наголосив: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!». Він продовжував притчею про безплідну смоківницю: «Тоді він сказав до виноградаря: „Оце три роки, як я приходжу, шукаючи плода на цій смоковниці, і не знаходжу. Зрубай її: нащо й землю займає ще?ˮ А той озвався до нього: „Пане, лиши її ще на цей рік: я обкопаю навкруг неї і обкладу гноєм. Може, щось вродить за рік, а коли ні, то ти її зрубаєш.”» (Лк. 13,7-9). Ця притча стосується і тебе. Ісус дає тобі шанс ще цього року, ще в цей час посту. Якщо не принесеш плоди, гідні покаяння, тебе зустріне доля безплідної смоковниці. Будеш відрізаний з Божого виноградника і вкинений у вогонь.

Іван XXIII своїм аджорнаменто відкрив двері Церкви для світського мислення. Самогубне аджорнаменто сьогодні довершує папа Франциск цілуванням ніг транссексуалів і просовуванням ісламізації на кожну парафію.

Ронкаллі (Іван XXIII), будучи вчителем історії, у 1911 р. разом з модерністами потрапив у чорний список, бо в семінарії у Бергамо поширював єресі. Він прийняв їх від єретика Л. Дюшена. Єретичного духа не зрікся. Повністю відкрив йому двері до Церкви просовуванням II Ватиканського Собору. Його згубні плоди ми сьогодні пожинаємо. Ронкаллі вчинив найбільший злочин – зловжив найвищим папським авторитетом і авторитетом Собору для просунення поступового самогубства Церкви. При цьому зловжив католицьким мисленням, яке не припускало, що папа і Собор могли б помилятися.

Сьогодні, коли минуло більш ніж 50 років, якщо хочемо правдиво каятися, мусимо признати: Іван XXIII був єретиком, II Ватиканський Собор був єретичним Собором. Перша Божа Заповідь наказує шанувати єдиного Бога, але Собор наказав вшановувати поганські культи, тобто і їх демонів. II Ватиканський Собор також має на сумлінні постсоборну ісламізацію Європи.

Сьогодні Франциск довершує процес самогубства Церкви. Плодом II Ватиканського Собору є те, що соціологи називають постхристиянським світом і постхристиянською культурою. На противагу цьому, постісламського світу та постісламської культури не існує! Якщо мертве християнство хоче запроваджувати діалог або співіснування зі завойовницьким ісламом, то є питанням лише кількох років, коли над Європою запанує півмісяць і шаріат.

Деякі прирівнюють західний постхристиянський світ до пацієнта, який своїм аморальним і безбожним стилем життя спричинив серйозні проблеми зі здоров’ям. Але цей пацієнт відкидає оздоровлення, яке зумовлене зміною життєвого стилю, і радше обирає евтаназію. Прийнявши аджорнаменто II Ватиканського Собору, Церква вигнала духа покаяння і спричинила собі смертельно небезпечні духовні недуги, однак вперто відкидає оздоровлення, зумовлене саме покаянням, тобто зміною життя. Вона радше обирає духовну евтаназію. Єпископи і священики не наголошують на основних правдах християнської віри. Вони не вказують на реальність смерті, суду, вічності. Не вказують на підступність гріха, ані на його трагічні плоди, якими є страждання дочасне і вічне. Проповідують тільки якісь філософії та психології, а замість спасительної місії ведуть безглуздий міжрелігійний діалог. Тільки тоді по-справжньому зрозуміємо винятковість спасіння у Христовій спасительній жертві на хресті, коли нарешті признаємо реальність гріха в нас, і те, як він нас постійно обманює і поневолює.

Без покаяння Божий Дух не може обновити Католицьку Церкву!

Тільки обновлена покаянням Церква має силу  виступати проти процесу ісламізації і проти аджорнаменто з духом цього світу. Тоді може настати справжня місія для порятунку безсмертних душ. За наказом Христа, ми повинні проводити місію для всіх, не тільки для буддистів, індуїстів, мусульман, але і для євреїв! Гріх з нашого серця усуне тільки Христос, аж ніяк не Будда чи Магомет.

Питання сучасного папства

Франциск зі своїми найближчими співпрацівниками  15 грудня 2016 р. виступили з пропозицією т.зв. децентралізації: папа вже мав би були тільки символом єдності. Чи можливо ще зупинити кризу папства, яка досягла свого апогею за Франциска? В історії було більш ніж 30 антипап, був довгий період двоєпапства чи троєпапства, але все ж суть папства залишилася.

Дякувати Богу за чотирьох кардиналів, які зуміли виступити на захист моральних основ, навіть за ціну знеславлення. Один з варіантів – щоб вони самі або ще разом з іншими кардиналами, які мають з ними внутрішню єдність, після правдивого жесту покаяння могли вибрати нового папу. Ліберальна група сьогодні могла б вибрати тільки єретичного антипапу, який, звісно ж, був би недійсним, як недійсним є сучасний псевдопапа Франциск! Він, як явний єретик, згідно доктринальної булли Павла IV,  займає папський уряд незаконно.

Бог має багато можливостей порятунку, але умова з нашого боку одна – чинити правдиве покаяння.

У час троєпапства чеський священик Ян Гус домагався моральної реформи священства та ієрархії. Йому  приписали єресі, які він ніколи не проповідував. Його спалили, а покаяння відкинули. Але потім прийшов інший священик, Мартін Лютер, і половина Католицької Церкви відпала.

Згодом відбувся Тридентський Собор, який провадили  святці! Плодом була реформа і багато святих.

Потім відбувся II Ватиканський Собор, який провадили єретики. Плодом є деформа і багато єретиків.

Покаяння повинен чинити передусім кожен кардинал, кожен єпископ, кожен священик. Акт покаяння – це акт покори і правди. Необхідно признати свою помилку: я був обманутий, але тепер стаю до Божого світла, під Ісусів хрест і віддаю Йому свою помилку та гріх. Зовнішнім жестом покаяння є усне і письмове відречення єресей і визнання віри, яку мали апостоли, святі і мученики. Нехай ця присяга буде підтверджена перед двома свідками твоїм і їхнім підписом. Її можна порівняти до антимодерністичної присяги святого Пія X. Присяга є умовою зняття духовного прокляття, яке поки що залишається на багатьох Церковних керівниках. Присягу мав би скласти і кожен священик! Присяга виражає суть і задає напрямок духовної реформи. Усвідом, що копія цього документа буде записана з твоїм іменем у Книзі життя. В  годині смерті, коли кожен кардинал, єпископ і священик буде стояти на Божому суді, буде конфронтований з цим документом.

Ісус ясно каже: «Якщо не покаєтеся, всі загинете» (Лк. 13,3).

Найважливіше для тебе – спасти свою безсмертну душу і не бути навіки засудженим! Можливо, цей великопосний заклик до покаяння для тебе є вже останнім шансом. Ісус перестерігає тебе притчею про безплідну смоковницю! Чи ти священик, чи єпископ, чи  кардинал – якщо відкинеш покаяння, то проголошуєш над собою вирок вічної смерті – вічної погибелі!

 

Присяга вірності Христу і Церкві
1) Відрікаюся духа антихриста, духа історично-критичного неомодернізму і атеїзму, який є за ним!
2) Відрікаюся духа синкретизму, духа Nostra aetate, тобто духа пошани до поганських культів і їх демонів, та їх вираження в міжрелігійному діалозі (Асиж, Астана…)!
3) Відрікаюся духа гендер-ідеології, яка просовує всі форми сексуальних збочень ЛГБТК!
4) Відрікаюся духа сатанізму за ювенальною юстицією, який психічно, сексуально і фізично тиранізує і вбиває дітей!
5) Відрікаюся сатани і демонів, передусім тих, які в даний час діють через різні приховані форми магії, віщування і спіритизму (гомеопатія, акупунктура, гіпноз, ворожіння маятником…) і духа Нью Ейдж!
6) Відрікаюся духа масонства та Нового Світового Порядку, який програмує моральний, духовний і фізичний автогеноцид людства!
7) Відрікаюся всіх церковних демонів, передусім духа фарисейства, садукейства, церковної гордині, бездухої обрядовості, мертвого законництва і юдівського грошолюбства.
Вірю і визнаю, що за мене і за мої гріхи Господь Ісус Христос помер на хресті і на третій день воскрес із мертвихреально та історично!
Приймаю Господа Ісуса за свого Спасителя і віддаю Йому та щодня хочу віддавати своє життя!
Приймаю і щодня хочу приймати заповіт з хреста, виражений словами Ісуса до учня: «Ось Мати твоя!»!
Приймаю і щодня хочу приймати в повноті Святого Духа, щоб бути «мартирем» Христа, як апостоли!
Підпис ________________________ Дата ___________2017 р. Б.

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій, ЧСВВр                + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі

http://vkpatriarhat.org.ua/?page_id=22185

1.03.2017

 

Завантажити:  Великий піст 2017 – реформа Церкви  (1.03.2017)

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Квітень 2017
П В С Ч П С Н
« Бер    
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Слово життя

«А що ви сини, Бог послав у ваші серця Духа Сина свого, який взиває “Авва, Отче!” Тому ти вже не раб, а син; а коли син, то спадкоємець завдяки Богові»

Гал. 4,6-7 (від 23.04 до 07.05.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed