Заклик до покаяння для Європи /Представникам держав-членів ЄС/ (+ відео)

7.03.2017

Представникам держав-членів ЄС

Новий голова європейського парламенту повідомив, що невдовзі до Європи прибуде 20 млн. мігрантів з Африки. Міграційну хвилю складають передусім молоді мусульмани віком 18-35 років. Якщо ж кожний приведе з собою дружину, то це буде наступних 20 мільйонів. Якщо ця сім´я буде мати, наприклад, лише троє дітей (хоча мусульманські сім’ї мають приблизно вісім дітей), то за короткий час в Європі буде 100 млн. арабів і африканців. До того ж приплив мігрантів (і не лише африканських) постійно зростає. З Афганістану прибувають 70% цілком неграмотних «відновників» Європи. Молоді мусульмани не є біженцями. Згідно з їхньою релігією, їх програма – джихад! Кожний мусульманин є воїном ісламу.

Їм йдеться про підкорення Європи закону шаріату. Сюди їх привозять з ясною метою. Добре фінансове забезпечення, їхній одяг, а також конкретні вказівки, як поступати, свідчать про високий рівень їхньої організованості. Цих міграційних джихадистів в ЄС буде вже так багато, що не мусять чекати, щоб їх чисельність в декілька разів збільшилась через народження дітей. Вже тепер, якщо дістануть до рук зброю, можуть підкорити собі цілу Європу. Поліція і армія окремих держав не виступає проти них, оскільки уряди держав таємно підпорядковуються наддержавним елітам. Наприклад в Німеччині вже саме оприлюднення злочину ісламістів карається ув’язненням на 5 років, а їхні злочини, навпаки, не розслідують і не карають.

Архітектори Нового Світового Порядку (НСП), які запланували ісламізацію Європи, планують також редукцію людства до т.зв. золотого мільярда (сьогодні вже говориться лише про півмільярда). Останнім часом винайшли новий вірус смертельного пташиного грипу і мікрочіп до вакцин, який викликає цілковиту неплідність. Вже сам цей метод мав би знизити число жителів планети на дві третини. Коли пан Гейтс прочитав свою редукційну програму на конференції у Швейцарії, то учасники захоплено аплодували.

Архітектори НСП за посередництвом ООН, ВООЗ та інших наддержавних організацій разом з найбільшими банкірами світу просунули злочинні конвенції, а під позитивними поняттями глобально змінили законодавство. Так їм вдалося запровадити ювенальну систему, яка краде дітей у батьків! Тому громадяни Європи бояться мати навіть одну дитину! Правильне виховання називають психологічним чи економічним насиллям. Дітей у батьків крадуть і психічно та морально нищать. Це злочини проти людяності! Однак до цих жертв «папа» Франциск не проявляє жодного милосердя – лицемірно мовчить. До того ж і система освіти вже від дитсадків морально та психічно нищить дітей і робить їх якимсь неясним гендером, відкритим для сексуальних збочень, наркотиків і евтаназії. Відбувається інтенсивний психологічний бій за винищення Європи. Франциск лицемірно стверджує, що католики мусять проявляти милосердя, однак не викраденим дітям, але ісламським окупантам, т.зв. біженцям. Від католиків вимагає прямо «геройської чесноти»! Однак не для Христа і спасіння душ, але для антихриста і геноциду християнства в Європі. Тому також відкрито пропагує гендерні збочення. Якби в час війни папа Пій ХІІ привселюдно вмивав і цілував ноги гестапівцям, це означало би, що всі злочини фашизму бере на себе і на Церкву. Франциск сьогодні вмиває ноги транссексуалам! Своїм жестом він відрікся Божих законів, а провину за злочинні автогеноцидні процеси взяв повністю на себе – фактично на Католицьку Церкву.

Духовне прокляття, яке сьогодні в Європі прогресує, своїм найглибшим корінням сягає до ІІ Ватиканського Собору, передусім до декларації Nostra aetate. Вона брехливо і єретично стверджує, що християнський Триєдиний Бог є нібито тотожний ісламському божку з Мекки, який в Корані вимагає, щоб християнам відсікали руки і ноги та відрізали голови. Але єретичні неомодерністи дійсно мають одного бога з буддистами, індуїстами та іншими поганами – а це тому, що відпали від віри, а правдивого Бога вже не вшановують. Разом з мусульманами вони зараховують себе до родини т.зв. великих авраамічних релігій. Тим, які стверджували: «Нашим батьком є Авраам», Ісус відповів: «Вашим батьком є диявол, тому що хочете Мене вбити» (Ів. 8,44). Модерністи сьогодні вбивають правдивих християн духовно, а поклонники Аллаха ще й фізично.

Ісламізація Європи з метою знищення християнства є запланованою – це сьогодні знає вже кожний, хто ще не втратив розуму. На жаль, католики, як стадо сліпців, мантрують з Франциском мультикультуралістські фрази про самогубне псевдомилосердя.

ІІ Ватиканський Собор відкрив двері не лише поганству, але і окультним практикам, які з ним пов’язані (див. Втор.18, 9 і наст.). Коли народ відвернувся від правдивого Бога і відкрився пошані поганських культів, то, як кара, приходили війни і Вавилонська неволя. Постсоборова Церква не перестерігала, але навпаки, пропагувала окультне неопоганство і його т.зв. лікувальні та медитаційні практики: гомеопатія, акупунктура, гіпноз, дзен-медитації та медитації йоги і т.д. Окультний гіпноз завжди був поєднаний з трансом та поганським демонізмом. Окультна гомеопатія підготувала дорогу аморальному гомосексуалізму, який Святе Письмо називає гидотою і за який Бог призначив кару винищення (див. 2 Пт.2,6; Юд.7).

Постсоборова Церква мовчала на поширення окультної музики, яка має своє коріння в сатанинському вуду. Ватикан мовчав і на виступ Кінзі з його збоченою сексуальною революцією. Ватикан мовчав, коли пропагували індуїзм з допомогою йоги, йогівських медитацій і виступів гуру, яких вважали богами. Мовчав, коли пропихали буддизм за допомогою бойового мистецтва, дзен-медитацій та буддійських теорій. Усе, згідно Ватиканського Собору, мусіли толерувати, і будь-яка апологія – оборона віри – була зліквідована. Ватикан мовчав, коли просунули гомосексуалізм, мовчав, коли ООН проголосила міжнародну програму сексуального виховання, яким систематично деморалізувала молоду генерацію. Коли ООН видала Конвенцію про права дитини, згідно якої офіційно почали викрадати дітей з сімей, сексуально ними зловживати і психічно демонізувати, то Ватикан зі своїми папами і кардиналами витривало продовжував мовчати. Навіть коли потерпілі батьки у відчаї звернулися прямо до папи з проханням про допомогу, то реакцією було непроломне мовчання. До того ж Ватикан прикривав педофільні скандали в рядах власних священиків і застрашував та карав не винних, але жертв. Ватикан мовчав і тоді, коли Конвенціями, Рекомендаціями і Резолюціями руйнували Декалог і Божі закони та встановлювали анти-закони. Ватикан мовчав, коли була прийнята самогубна Лісабонська угода, яка встановила гомосексуалізм як пріоритет.

Однак сьогодні Ватикан вже не мовчить! Франциск активно пропихає гомосексуалізм та ісламізацію з метою знищення християнства! Боже прокляття згідно Гал.1, 8-9 впало на цілу Католицьку Церкву ще 1.05.2011 року через беатифікацію Івана Павла ІІ. Анатема лежить на всіх, хто знаходиться в єдності з єретичними представниками Ватикану.

Лиш одного Ватикан не робить – правдивого покаяння. Не хоче назвати правду правдою, брехню брехнею, а єресі єресями.

Католики під впливом аджорнаменто ІІ Ватиканського Собору вже давно відпали від живого Христа. Вони спокійно стануть мусульманами, бо вже і так, згідно ІІ Ватиканського Собору, мовляв, маємо того самого бога Аллаха.

З людського погляду виходу вже нема. Усе мають в руках ті, які хочуть дочасного і вічного пекла. Однак у Бога нема нічого неможливого! Якщо Церква в окремих народах почне чинити правдиве покаяння і знайдуться герої, які за Христа і за народ будуть охочі добровільно пожертвувати навіть життям, то Бог може спасти християнство в Європі! Нехай же сьогодні прикладом для нас будуть місіонери. За Христа і Євангеліє вони були готові віддати навіть життя, і багато з них віддали. Цим прорвали духовний блок, який тримав людей під демонічною владою поганства. Після ІІ Ватиканського Собору настав тиск неопоганства! Покаяння – це признати, що ІІ Ватиканський Собор був і є єретичний, а отож недійсний! Признати, що синкретизм з поганством є апостазією, і що історично-критичний метод побудований на атеїзмі і заперечує суть християнства. Це і є конкретне покаяння! Ісус і сьогодні каже : «Якщо не покаєтесь, усі загинете» (Лк.13,3).

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій, ЧСВВр                + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі

http://vkpatriarhat.org.ua/?page_id=22185

 

Копії:

- Єпископам держав-членів ЄС і Америки

- ЗМІ

 

Завантажити: Заклик до покаяння для Європи /Представникам держав-членів ЄС/ (7.03.2017)

Оберіть мову

Молитовна брошурка

Пошук

Gallery

ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Квітень 2017
П В С Ч П С Н
« Бер    
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Слово життя

«А що ви сини, Бог послав у ваші серця Духа Сина свого, який взиває “Авва, Отче!” Тому ти вже не раб, а син; а коли син, то спадкоємець завдяки Богові»

Гал. 4,6-7 (від 23.04 до 07.05.2017)

МІКРОЧІПОВІ ІМПЛАНТАНТИ

  • Візантійський Вселенський Патріархат (BBП) поступово публікує працю дослідника, який самовіддано вирішив запропонувати її Патріархату, щоб насамперед для Росії, України, Білорусії надати цю актуальну інформацію, що попереджає про автогеноцид слов’янських народів. [...]

  • 9. ВИСНОВОК + 10. ДЖЕРЕЛА І ПОСИЛАННЯ

    9. ВИСНОВОК   Це дослідження призначене, щоб повідомити Вам про реальні небезпеки, які засоби масової інформації від Вас приховують або спотворюють. Тому Вам, в свою чергу, необхідно інформувати якомога більше [...]

  • 8. ДОДАТКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДО МІКРОЧІПОВИХ ІМПЛАНТАНТІВ

    Зараз будемо говорити, але дещо лаконічно, про деякі існуючі технології, які можуть мати зв’язок з чіпами-імплантантами, щоб їх “удосконалити” або підвищити можливості маніпуляції та контролю свідомості, тіла і поведінки. Будь [...]

  • 7. ДУХОВНА НЕБЕЗПЕКА ЧІПА – З ТОЧКИ ЗОРУ БІБЛІЇ

    Навіть якщо Ви не віруючий, я думаю, що ця глава буде дуже корисною для Вас. Біблія містить багато важливих послань. В останній частині Біблії, яка називається книга Одкровення, її автор [...]

  • 6. СПРОБИ ЗМУСИТИ ЛЮДЕЙ ПРИЙНЯТИ ЧІПИ-ІМПЛАНТАНТИ

    Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть [...]

Новини Візантійського Вселенського Патріархату

Read feed